05-31-2008, 06:55 PM
|
#1 (permalink)
| | Member
Tecrübe Puanı: 0  | ♥ Yüreği Yüreğime Dokunan Adam ♥  Sebepsiz değildi sana akışım
Çözülmeler gecesinde kapımı çaldın
Karanlıkta ve bir başıma yok olurken
Gözümden akan yaşanmamışlıklar ile
Kendimi yaralarken kabuk kalkımlarında…
Senin yüreğindi bana ilk gelen
Sonra dokunuşların oldu yarama değen,
Bırak kanasın derken gözyaşımı silen,
Damıtık duygular selinde ruhumu azat eden…
Zordum, sıra dışıydım, deliydim ama
Kimsenin göremediği ben vardı bende
İlk senin bulup önüme koyduğun
Parsel parsel yüreğimi ölçüp de
Satır aralarımı okudun kolaylıkla
Şifrelerimi çözdün ustalıkla
Ben seni şaşkınlıkla izlerken
Kah saçlarım savruldu bir an
Kah tenim değdi karlı avuçlarına
Kah dalga dalga sana aktım ay ışığında
Gecenin rengini anlattım sana
Sen tablolar çizdin boş tuvallere
Sessizliğin sesinde buluştuk seninle
Gecenin çığlıklarını dinledik umarsızca…
İmkansızlıklar içinde birbirimizi çoğaltırken
Kayıp adreslerde yol olduk, yokuş olduk
Fırtınalı gecelerde mey olduk, ateş olduk
Yüreğimden kopup gelen damla damla
Yaşlarla sevgi tohumu ektik kor ateşe
Yüreğin yüreğime dokundu, içim ürperdi…
Bilmezdim seni ve senin verdiğin umutların
Yarınlarımda beni baştan yaratacağını,
Kendimde kaybolurken beni bana vereceğini,
Deli dolu yüreğinle kapımı zamansız çalacağını,
Zamansızlıklar yumağında kahrolacağımı…
Düşler kurup orda yok olsam ne çare
Seni ölesiye isterken tüm hücrelerimde
Bir güz yangınının odağında kalakalsam
İki karşı kıyıdan ellerimiz uzansa
Dokunmak suç olsa, günah olsa ne çare…
Ahh…Yüreğim eriyorken dilinde
Kavruk ve ürkek arzular diyarında
Ruhum esir düştü sana, tutsağım yüreğinde
En uzun gecemde en uzun şiirim sana
Yüreği yüreğime dokunan adam
__________________ Canım Ablam Neşe_ist  |
| | |
05-31-2008, 07:10 PM
|
#2 (permalink)
| | Senior Member
| çok güzeldi emeğine yüreğine sağlık..
__________________ ·• тercüмanι yoĸ ѕeѕѕιzlιgιмιn •· |
| | |
05-31-2008, 07:14 PM
|
#3 (permalink)
| | Member
Tecrübe Puanı: 0  | sağol cnmm çok tşk ederim...
| | |
06-04-2008, 05:14 PM
|
#4 (permalink)
| | Member
Tecrübe Puanı: 0  | Mektup demişler adına bizde öyle diyelim
Günün Birinde Asık olacağım sevgilim. Bırakıp gittiğin sevgimin arkasından, Bir gün Askların en güzelini yasayacağım sana inat terk ettiğin sevgi için, Tekrar Seveceğim yine yeniden daha büyük bir sevgi ile Sevdalar Kuracağım Zamanın olmadığı, Sözler Bulacağım Sevene ve sevilene ait…
Günün Birinde Bu Sevdanın yükünden kurtulacağım yükümü taşıyacak bir sevgili bulacağım. Yokluğunun o özlem uçurumunu hissetmeyeceğim. Bir Rüzgâr çıkagelecek beni savuracak aska sevgiliye doğru bu sefer kahir rüzgârları olmayacak.
Günün birinde bir sevgili gelecek askıma hediye gözleri sen olmayacak senin gibi bakmayacak. Senin kırdığını o onaracak. Mücadelemiz Askı verecek bize bizden tekrar alınmamacasına ,
Günün birinde Pişmanlık saracak seni terk ettiğin sevgiliyi düşünecek kalbinde onun sevgisini arayacaksın. Hiçbir sevgiliyi onun yerine koyamayacaksın. Mücadelen pişmanlıkla olacak. Yalnız kalacaksın. Aklına ben geleceğim ama benim aklım yeni sevgilerde olacak…
Zaman Bir vakit ikimiz için akmaya başlayacak senin için saatler yalnızlığı benim için ise saatler sevgiyi gösterecek. Beni anımsayamayacaksın ama sevgimi asla kalbinden söküp atamayacaksın. Beni arayacak fakat bulamayacaksın. Gözünün önünde olacağım ama sen sana duyduğum katıksız sevgiden başka bir şey görmeyeceksin. Aska değil bu sevgiye hasret yasayacaksın.
Öyle Vakitler yasayacaksın. Belki Sevgiyi bulacak belki de bulamayacaksın ama cevabi asla bilemeyeceksin. Her yağmur yağdığında her yağmur damlası vücuduna dokunduğunda seni tutku ile öpüşlerim gelecek aklına ama hissettiğin terk edilen sevgimin gözyaşları olacak. Düşündüğünle hissettiğin farklı olacak Vücudun damlalardan acıdığı zaman anlayacaksın bunu…
Benim sana yaşattığım baharları özleyeceksin ama yalancı sevgilerde hep sonbaharları yasayacaksın. Güneşi Görecek ama ısınamayacaksın. Gülü Görecek koklayamayacaksın. Kuşların sesini duymak isteyecek ama kuşlar başka diyarlara göç edecek tıpkı askımız gibi.
Kalbin acıyacak, içini bir titreme kaplayacak önce güveni sonra sevgiyi kaybedeceksin ama gururunu kaybetmeyeceksin. Hayatında her şeyi elinden alacağım ama gururunu asla almayacağım. Askı Gurura mahkûm ettiğin gibi bende seni gurura mahkûm edeceğim. Gururun ve sen tek basınıza kalacaksınız.
Bir gün beni anacaksın biten bir askın ardından iste o zaman ya yalnız kalacaksın. Ya da gönlünün kabul etmediği birisiyle yalnız kalmamak için mücadele edeceksin bense sevgi için mücadele edeceğim…
Hayatin boyunca tek bir soru olacak kafanda devam etseydi sonu ne olurdu?
Sorunun cevabini benim bildiğimi bileceksin ama sen cevabi bir türlü bulamayacaksın bana soramayacak ve belki de bu sevdayı tekrar yasayamayacaksın. Gururun buna izin vermeyecek…
| | |
06-04-2008, 05:16 PM
|
#5 (permalink)
| | Banned
Tecrübe Puanı: 0   | İmkansızlıklar içinde birbirimizi çoğaltırken
Kayıp adreslerde yol olduk, yokuş olduk
Fırtınalı gecelerde mey olduk, ateş olduk
Yüreğimden kopup gelen damla damla
Yaşlarla sevgi tohumu ektik kor ateşe
Yüreğin yüreğime dokundu, içim ürperdi…
çok güssel eline yüreğine sağlık... |
| | |
06-04-2008, 06:11 PM
|
#6 (permalink)
| | Member
Tecrübe Puanı: 0  | teşekkür ederim sp-163.. seninde yüreğine sağlık..
| | |
06-05-2008, 05:46 PM
|
#7 (permalink)
| | Guest | UMUDUM VAR
Hayatımın anlamıydı gözlerin,
Bir resimle kalbimi yerinden oynatan.
Aşkındı beni senden uzaktayken bile seninle yaşatan.
Seni sevmek sonsuzluktu.
Tükenmeyecek bir aşkın anahtarıydı sanki.
Her sokağı çıkmaz olan bu yaşamımın,
Tek çıkar yoluydun benim için.
Bir yaz günü güneşin ışıltısında
Ya da bir gece kumsalda ay ışığı altında
Sadece seni istedim yanımda.
Sen olmalıydın anlıyor musun?
Sadece sen.
Bu can bu bedende yaşadıkça,
Bu kalp yerinde saydıkça,
Her zaman sen olacaksın aklımda.
Sadece sen… | |
| | |
06-06-2008, 03:51 PM
|
#8 (permalink)
| | Member
Tecrübe Puanı: 0  | yüreğine sağlık..
| | |
06-09-2008, 11:29 AM
|
#9 (permalink)
| | Member
Tecrübe Puanı: 0  | Ben kalbimi geri istiyorum…
Hiçbir şey zevk vermiyor eskisi kadar… Nedeni açık galiba… sen yoksun,benden o kadar uzaksın ki.. Manevi uzaklık hiç bir şeye benzemez, bunu sayende anladım… Benden uzaklarda o kadar çok insan var ki… Mesafe uzaklığında bulunan o kadar çok canım var ki… Ama sen başını alıp canımın içinden uzaklara gitmişsin bir kere, kim neyi değiştirebilir ki… Hala eski tutumunu sürdürmekte direniyorsun, kalbini her şeye kapatarak, beynini söz sahibi yapmışsın… Merakediyorum, bu durum sana hiç acı vermiyor mu? ? Sen benden bir kimse yaratmaya çalıştın… Beni ben olarak kabul edemedin bir türlü… Neden? Dışı ben, içi kim olmalıydım acaba? Neydi bu kadar beni hatasız görmeye çalışman? Neden ben hiç hata yapamaz mıyım? Niçin bu denli idealleştirmeye çalıştın beni gözünde? Hatalar bütün insanlık içindir. Kim mükemmel ki bu dünyada? Bu hayata karışmış hangi insan hatasız ve mükemmel kalabilir ki?? Sorular… Sorular…
Ben soruyorum, ben cevaplamak zorunda kalıyorum. Beynin o kadar diretiyor ki, o güzelim aşka gölge düşürmeye, seninle yaşadığım onca güzelliği yok saymaya çalışıyorsun… Oysa hala BEKLEDİĞİMSİN… ‘ gelecek bir gün mutlaka’ dediğimsin. Hala biraz umut varsa içimde, bu dünyadaki tek adresimsin… Ben cevapsız yazılar yazmaktan yoruldum. Artık yazacak halim kalmadı. Bütün bunlar sana basit gelebilir ama gerçekler zaten basittir. Yalanlar süslenmeye ihtiyaç duyarlar. Sana yalan söylememi ister misin? Süsleyerek- allayarak- pullayarak…. İnanır mısın o sözlerime. Gelecek güzel günler varsa sadece seninle yaşamak istediğime, aşkıma inanır mısın o zaman? Vazgeçemiyor kalbin benden ama beyninde yerim yok… Beyninle kalbin çatışıyorlar. İkisinin çatışmasından öfkelerin doğuyor bana karşı. Ben öfkelerinin karşısında savunmasız ve çaresizim. Ben ne zaman beynini işgale kalktıysam hep yenildim. Bunun farkındaydım. İçten içe haz duymaya başlamıştım bu yenilgilerime. Kendini, daha doğrusu düzgün mantığını ulaşılmaz sandım… Oysa ben seni zaten olduğun gibi kabul etmiştim. Değişmeni asla istemedim. Sadece suçlarken bir anlık bile olsun düşünmeni istedim. Hiç mi yanında olmadım? Sen acılar çekerken hiç mi dindirmedim kanayan yaralarını? Ne zaman kayıtsız kaldım seninle ilgili bir olayda? Yaşantımın tek bir ismi vardı- SEN…! Seninle başlayan her yeni gün mutluluk kaynağıydı benim için. Bulutlu havalarda bile güneş sendin. Huzurumdan mahrum ettin beni… Güneşimi batırdın. Yıldızlarımı küstürdün… Gözlerin vardı kendimi gördüğüm. O gözlerin her şeyin sırrıydı… Sırlarımı aldın benden… Kendimi aynalarda bile göremiyorum. İçimde serçelerim gözyaşı döküyor. Martılarım kötürüm. Güvercinlerim konmuyor cama. Beni kanatsız bıraktın.. Artık eskisi kadar gülümsemiyor bana çocukluğum, saramıyorum onu iyice… Tıpkı eski günlerde olduğu gibi çok uzaklardan bakıyor bana. İçimde değil, tutunamıyorum ona. Aramıza zamanlar giriyor… çocukluğumsuz gecelere hapsettin beni… Kalbimin sen tarafını kâğıtlara döküyorum. Nefesim daralıp sesli düşünemediğim zamanlarda seni okuyayım diye… Kalbimdeki sen o kadar sensin ki… Kalbimdeki senle son sen arasında o kadar çok fark var ki… Mutlu ol demem gerekiyor ne diyebilirim ki başka? Duymak istediğin bir şey varsa, söyle onu da sıkıştırırım satır aralarına. Ben bu hayattan payıma düşeni aldım. Aşk hatırası ve yalnızlık… Seninse bu hayattan çok alacağım şey var, biliyorum.
Ben kalbimi geri çağırıyorum, gelmiyor
Onu bana geri verir misin?
| | |
06-11-2008, 01:24 PM
|
#10 (permalink)
| | Senior Member
| Sende sevgisizliği sevdim Sende sevgisizliği sevdim.
İyi oldu gelmediğin".
Bu yol korkaklar için değildir
iyi oldu gelmediğin
Bu sulardan her babayiğit içemez,
Bu köprüden her benim diyen geçemez,
iyi oldu gelmediğin
Yumuşacık yürek gerek,
sevgi kadar derin gözler,
inançlı bir bilek gerek
iyi oldu gelmediğin.
Sen, bilindik kıyıların sığ sularından açılmadan yaşarsın
Sen,okyanus mavisine uzaklardan bakarsın,
Biz, yürüyemeyeceğin kadar uzak,
düşleyemeyeceğin kadar renkli,
ve berrak bir ülkeye birlikte gidemezdik.
Sen, açık denizlerden habersiz bir balık,
yalçın tepelerden uzak bir martısın.
Sen, benim için korkak,
herkes için heryerdeki insansın.
İyi oldu gelmediğin.
Alınmanı istemem,
darılman üzer beni,
sana yalan söyleyemem.
Tabi, hep sevdim seni,
sende sığ suları, sende martıları,
açık denizden habersiz balıkları,
sıradan insanları.