LinkBack Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 05-17-2008, 04:02 AM   #1 (permalink)
Yeni Üye

Erkek GüzeLi - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 0 Erkek GüzeLi is on a distinguished road
BEBEiM
Ne olurdu gelsen? Sokak köpekleri bile alışamadı gitmene.. Çünkü razı değillerdi aç kalmaya ve sevilmemeye.. En azından onlar için gelsen.. son bi defa sevseydin.. Ben uzaktan bakardım alıştım zaten gitmelere.. Kendine iyi bak derler.. ve giderler..
Odam hiç olmadığı kadar dağınık şimdi.. bıraktığın gibi bulamayacaksın zaten bulmakta istemiceksin biliyorum.. Karmaşık bi odada yaşanmışlıklar vardır derdim şimdi bu evin her köşesinde bi yaşanmışlık var ben nasıl düzeni sevebilirim ki artık.. Pamuk ayaklarınla yürüğün halım hala sen kokuyor.. En derine sinmiş sanki ama yinede havalandırmak istemiyorum senli olan her şeyi.. sen kokan herkes bana acı vermekten vazgeçmiyor.. İstanbulun her sokak başında bir sen varsın beni bekleyen.. Hangi sokaktan geçsem beni cagiriyorsun sokağa ama ben gelince o sokaktan kayboluyorsun sanki bana borçlu gibi kaçıyorsun.. Bende alacaklı gibi seni sende arıyorum.. Seni istanbulda arıyorum, bulamıyorum.. İşte bunu seviyorum bile diyemiyorum.. Çünkü artık seviceğim şeyler bir bir kayboluyor hayatımdan..
Aşk paylaşmaktır derdin gerekirse başka insanlarla bile paylaşmaktır.. demiştin..
Ben seni kendimle bile paylaşamazken,
aşkın bencillik olduğunu savunmama, neden sitem ediyordun ki?
Ben seni, bende seviyordum.. Çünkü GÜL, GÜL BAHÇESİNDE GÜZEL BEBEĞİM..
Sen bende güzelsin..
Sen bende güzelsin..
Bende güzeldin..

Kaan BAYDAR

Şiir Şahsıma Aittir
Her Hakkı Saklıdır!

İsteyen olursa özel mesaj atsın mp3 formatında kendi sesimle gönderebilirim..
...

KRALINA YOL VERMİŞİM
ARKADA KALAN SOYTARILARI MI DÜŞÜNÜCEM?

-----------o-----------
Erkek GüzeLi is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-17-2008, 06:37 AM   #2 (permalink)
Banned

Tecrübe Puanı: 0 _FIGEN_ will become famous soon enough
yüreğine sağlık kaan hş gldin
_FIGEN_ is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-17-2008, 07:50 AM   #3 (permalink)
Banned

Tecrübe Puanı: 0 Valetta is a splendid one to beholdValetta is a splendid one to beholdValetta is a splendid one to beholdValetta is a splendid one to beholdValetta is a splendid one to beholdValetta is a splendid one to beholdValetta is a splendid one to behold
yüreğine sağlık..
Valetta is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-17-2008, 09:00 AM   #4 (permalink)
Yeni Üye

teşekkürler

KRALINA YOL VERMİŞİM

-----------o-----------
Eski 05-17-2008, 09:05 AM   #5 (permalink)
Senior Member

yaralıyürek - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 7 yaralıyürek will become famous soon enoughyaralıyürek will become famous soon enough
emeğine yüreğine sağlık

Sevmek çoğu zaman var olmaktır.
Sonunda bizi yok olmaya götürse bile.
Ben şimdi varım
ve
seni sevmek hakkımı kullanıyorum.
Sen bile buna karşı koyamazsın

YA AŞKIMIN BÜYÜKLÜĞÜNDE EZİLECEKSİN YA SEVGİMİN OKYANUSUNDA BOĞULACAKSIN BANA SENSİZLİK KOYMAZ Kİ YOKLUĞUNA SEVDALIYIM.....
yaralıyürek is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-17-2008, 09:06 AM   #6 (permalink)
Yeni Üye

1) Rüyayla geçmiş arasındaki o siyah kalın çizgi
2) Güneş doğdumu? Bu gülen güneş mi?
3) Rüyamıydı yoksa dün gecemi ?
4) Pardon aşk saatiniz kaç? Virajı kaç geçiyo?
5) Ateşle yaklaşmayın, patlar 
6) Aşıklar vadisi vol 2 
7) Acılarımız tarih kadar eski
Life is life 
9) Düşündünüz dimi?

Sizce bu yazının bi başlığı olmalı mı? Yada hangisi olmalı 

Evet bende böyle başladım bu işe duyguların geceye sitem ettiği bi gecede sitemlerimden bahsederken kendimi sizlerle buldum 
Uzandım yüreğimin ateşiyle kavrulurken göklerden mavi mavi taçlar geldi üzerime bitanesini taktım baktım ki yakıştı şimdi o taçla kaldım işte.. Biliyordum birgün bu yazıların sizlerle paylaşılacağını hem ben alışkınım her şeyimi paylaşmaya namusumu bile paylaştım zamanında  Beni sizlerle karşılaştıran şeyleri ben istemedim ama şikayetçi değilim sizleri çok seviyorum sevilmek çok güzel bunu size hissettirebildiğim sürece beni seviceksiniz..

Karanlık bi gecede yıldızları tek tek yakıp geceyi izleyelim beraber.. bazen çıkar bakarız dünyaya yada dünyadaki kendimize.. Belkide güneşin doğuşu oluruz yeniden güneşle beraber bi ülkeden bi ülkeye.. Bi müzikte bi ritim oluruz bazen bazende ritimlerin bizi yakalamasına izin veririz..
Aynı ritimlerde aynı kafaları yaşayan insanlar severler birbirlerini ve başkasıyla yakalayamıcağını düşünürler oysaki çok büyük bi yanılgıdır bu.. Herkesin birbirleriyle paylaşıcağı çok özel şeyler olabilir doğru zaman doğru yer ve doğru mevkide olduğu sürece..

Bi otelin çatısındaymışcasına yaşarsınız her şeyi gökyüzüne yakın gibi hepsinde asansör olmaz bazen merdivenle inersiniz bazen bedeninizle.. Bazen ruhunuzu bırakırsınız bi yıldıza ama bedeniniz sizinledir.. Siz başkasını sahiplenirken o başkasının gözlerine bakar.. Gözleriniz dolar ama ağlıyamazsınız.. Kış ayları daha duygusal geçer yorganın altında ağlıyabilmeniz daha kolay bi bahanedir çünkü Sahneye çıkarsınız gene uzun bi süreden sonra bakarsınız değişen şeylere aslında roller hep aynıdır gene aynı hikayeye başlıyosunuzdur ve sar baştan dersiniz içinizden aslında demesenizde o zaten başa sarıcaktır görevini bilir  Derin düşünceler gene sardığında sizi yazıya dökersiniz kendinizi ama kendiniz gibi düşüncelerinizde anlaşılmazdır sadece derin düşünen insanlar yaklaşabilirler bu düşüncelere..

Karanlık bi sokak düşünün. Düşündünüz dimi?
Sokak lambaları katın biraz içine.. siz isterseniz yanar istemezseniz yanmaz her şey sizinle başlayıp sizinle bitmiyor mu? Sokak lambaları yanıp yanmamak arasında kalırken loş bi hava verir sokağa yada bize  sessiz tabi sokak hatta lambanın sesini içinizde hissedersiniz baykuştan korkarsınız ensenize yapışıcak diye.. yada bi virajta virajı alamamaktan korkarsınız yada alamayanlardan korkar en sahile geçersiniz es virajlarında.. Yağmurlar yağar üzerinize yüreğiniz serinler içiniz üşür..
Uzun uzun yürürsünüz sahilde ve birden sert bi rüzgar eser koşarsınız rüzgara doğru ve taşa çıkıp durursunuz
Ellerinizi açmak gelir içinizden beklide biranızı yudumlamak o saatten sonra tek gerçek sizsinizdir işte adanın ışıklarına bakarsınız neresi olduğunu anlamadığınız bi yere.. neresi olduğunu bilmeyipte gittiğiniz yerler aklınıza gelir.. Onunla heryere gitmişsinizdir çünkü ve aslında o gene sizinledir.. Daha sonra animasyonlar gözünüzün önüne gelir my immortal klibindeki gibi binanın dış cephesinde cephe savaşı verirsiniz  Bikaç saat sonra rüzgar etkisini iyice göstermektedir ve gerçeğe dönüş yapmışsınızdır.. İnersiniz çıktığınız taştan ve artık virajı alamama gibi bi düşünceye sahip değilsinizdir.. tek sahip olduğunuz cebinizdeki sigaranızdır.. Yakarsınız bi sigara ve uyanırsınız uykudan.. Rüyanızda çok şey yaşadığınızın farkındasınızdır ve her anı hatırlamaya çalışırsınız cogu zaman başarırsınızda.. Kalkamadan yatağınızdan bi sigara isteği sarar içinizi ve yakmış olursunuz.. Günaydın anne karnım tok kahvaltı yapmasamda olur demek gelir içinizden ama yapmanız gerektiğini öğrenmişsinizdir.. Telefonunuza bakarsınız sigaranızı içerken.. Yapmanız gereken şeyler aklınıza gelir..

Hadi artık kalkın yatağınızdan camı açın bakın güneş tepede ve ilkokul resimlerindeki gibi gülümseyen güneş amca size sırıtmaktadır 

(Not: Bu yazı güneş amcaya sırıttıktan hemen sonra yazılmıştır..  ve sz mzk tabiî ki kaan baydar’dır )

1) Rüyayla geçmiş arasındaki o siyah kalın çizgi
3) Rüyamıydı yoksa dün gecemi ?
4) Pardon aşk saatiniz kaç? Virajı kaç geçiyo?
5) Ateşle yaklaşmayın, patlar 
6) Aşıklar vadisi vol 2 
7) Acılarımız tarih kadar eski
Life is life 
9) Düşündünüz dimi?

Sizce bu yazının bi başlığı olmalı mı? Yada hangisi olmalı 

KRALINA YOL VERMİŞİM

-----------o-----------
Eski 05-17-2008, 09:08 AM   #7 (permalink)
Banned

Tecrübe Puanı: 0 _FIGEN_ will become famous soon enough

bu uygun gibi
_FIGEN_ is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-17-2008, 09:18 AM   #8 (permalink)
Senior Member

yaralıyürek - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 7 yaralıyürek will become famous soon enoughyaralıyürek will become famous soon enough
_FIGEN_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

bu uygun gibi
evet bende komutanıma katılıyorum paylaşımı okuyunca bu daha yakın geliyor

Sevmek çoğu zaman var olmaktır.
Sonunda bizi yok olmaya götürse bile.
Ben şimdi varım
ve
seni sevmek hakkımı kullanıyorum.
Sen bile buna karşı koyamazsın

YA AŞKIMIN BÜYÜKLÜĞÜNDE EZİLECEKSİN YA SEVGİMİN OKYANUSUNDA BOĞULACAKSIN BANA SENSİZLİK KOYMAZ Kİ YOKLUĞUNA SEVDALIYIM.....
yaralıyürek is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-17-2008, 09:20 AM   #9 (permalink)
Yeni Üye

Yaşadıklarımızın toplamıdır aşkımız bazende yaşayamadıklarımızın yarısıdır.. Mevsimlerin hepsini sevsekte sonbahar başka bi anlam taşır her zaman.. Kuruyan yapraklar üzerimize döküldüğü zaman hayatımız bir film şeridi gibi gelir geçer gözümüzün önünden.. Bir yaprak nasıl bilirse düşüceği zamanını, kuruyarak.. Aynı ağaçta açmasınıda bilir..

Rüzgar esende fark etmez artık sadece perdeleri uçurursun hayatımdan.. Feryat etme rüzgar sadece çarpar geçersin en fazla..

Kaan BAYDAR..

KRALINA YOL VERMİŞİM

-----------o-----------
Eski 05-17-2008, 09:21 AM   #10 (permalink)
Yeni Üye

Beyazın kaderimidir kirlenmek yoksa bizmiyiz kirletmek için kaderi bahane eden? Beyazla siyah arasındaki o kalın çizgi üzerinde dengeli bi yürüyüşe çıktım ne yana baksam beyaz ne yana dönsem siyah.. Ya bembeyaz yada simsiyah gerisi ilerisi yok istesekte göremiyoruz zaten.. beyaz perde açılıyor, içinde bambaşka karakterler.. konu bizden o kadar uzak ki.. maviyle gri arasında gidip gelen arkadaşlıklar.. Çıkıyorum hemen uzaklaşıyorum o oyundan, siyah perdeyi açıyorum ve kendimi içinde buluyorum oyunun.. siyahla simsiyah arasında takılı kalmış hayatlar.. Çıkmak istiyorum diyorum.. bütün kapılar kilitli.. Zorundaymışız gibi oynamaya başlıyoruz hayatı, hayatla.. Gülüşlerimiz kanrevan içinde.. daha susmam gereken çok şey olduğunu düşünürken, hayatın yağmurları üzerimize yağmaya başlıyor.. Bu damlayan kan mı yoksa bizmiyiz akan her damlayı kırmızı gören? bilemiyorum.. Gözlerimiz mi kanlandı yoksa hayatmıydı kırmızılaşan..

Bedenim saatli bir bomba gibi hayata 2 kablo ile bağlıyım, biri siyah biri beyaz.. yaşamak için tek bi şansım var ya siyah ya beyaz.. ya simsiyah yada bembeyaz.. ya dipsiz kuyu yada mavi rüya var sonunda.. yelkovan her atışında, yüreğimden bişeyler götürüyor sanki ve buna karşı bedenim hiç bi reaksiyon göstericek durumda değil.. Uyurken aldığım karbondioksit yoğunluğu mu yoksa okşamalarındaki basınç mı beni hayata bağlayan? Yaşamam için kuytu bir köşe bile, bırakmadığın değerlerin ışıltılarını görüyorum.. Şeytan diyorki siyahı çek.. Öpüşlerinde ki kan tadı gelince dilime beyazı çekmek istiyorum? Bütün hücreleriniz onda takılı kalmışken, siz içinizde onsuz tek bir hücre arıyorsunuz ama o, hücrelerinizi egemenliği altına alıp, bayrağını kalbinize çoktan dikmiş zaten.. Noktalanan bir cümle olmaktansa üç noktalık bi veda cümlesini seçtin sen… Ardından çok şey söylenebilirdi ama sen sözlerine ya iki nokta koydun üst üste…. yada 3 nokta koydun yan yana... Parmak kaldırdım hayata, söz hakkım olmalıydı ama sen hep beni kanrevan içinde bıraktın.. Ne zaman konuşsam ağzım yüzüm kan.. Gözünüzün gördüğünü beyninize anlatmaya çalıştığınız zamanlarda, gözünüzden bir isyan koptu mu hiç ? O kırmızı gözünüzle buluşup beyninize isyan ettiniz mi hiç? Beyniniz vücudunuzdaki patronluğunu, gözünüze gösteremez oldu mu hiç?
Siyahı mı çeksem yoksa beyazı mı? Acıyı mı çeksem yoksa sigaramdan bi nefes çekip devam mı etsem o karanlık sokakta yürümeye? Lambaların yanıp yanmaması çokta önemli değil artık.. Ben isteyince yanardı hani? İstemeyince yanmazdı? Her şey benimle başlayıp benimle bitiyordu hani?
Hani anne benimle başlayan hiçbişey, benimle bitmiyor? Saçma şeylerden korkup, en sahile geçmiyorum es virajlarında.. artık tek gerçek ben değilim çünkü.. Tek gerçek silahın içindeki mermi yada bombanın üstündeki pim.. Yada ipin altındaki sandalye..

Siz ister beyazı çekin ister siyahı.. Nasıl giderseniz gidin artık kahrolmicam bu veda sahnesinde  Bugün gülümseyen güneş amca yok bize sırıtacak.. Kahvaltı yapmamız gerektiğinide hazır unutmuşken sonsuzluğa bir adım daha yaklaşalım..

Sonsuzluğa hoş geldiniz..

SÖZ MÜZİK:

KAAN BAYDAR

KRALINA YOL VERMİŞİM

-----------o-----------

Konu Seçenekleri
Modları Göster