1) Rüyayla geçmiş arasındaki o siyah kalın çizgi
2) Güneş doğdumu? Bu gülen güneş mi?
3) Rüyamıydı yoksa dün gecemi ?
4) Pardon aşk saatiniz kaç? Virajı kaç geçiyo?
5) Ateşle yaklaşmayın, patlar
6) Aşıklar vadisi vol 2
7) Acılarımız tarih kadar eski

Life is life
9) Düşündünüz dimi?
Sizce bu yazının bi başlığı olmalı mı? Yada hangisi olmalı
Evet bende böyle başladım bu işe duyguların geceye sitem ettiği bi gecede sitemlerimden bahsederken kendimi sizlerle buldum
Uzandım yüreğimin ateşiyle kavrulurken göklerden mavi mavi taçlar geldi üzerime bitanesini taktım baktım ki yakıştı şimdi o taçla kaldım işte.. Biliyordum birgün bu yazıların sizlerle paylaşılacağını hem ben alışkınım her şeyimi paylaşmaya namusumu bile paylaştım zamanında Beni sizlerle karşılaştıran şeyleri ben istemedim ama şikayetçi değilim sizleri çok seviyorum sevilmek çok güzel bunu size hissettirebildiğim sürece beni seviceksiniz..
Karanlık bi gecede yıldızları tek tek yakıp geceyi izleyelim beraber.. bazen çıkar bakarız dünyaya yada dünyadaki kendimize.. Belkide güneşin doğuşu oluruz yeniden güneşle beraber bi ülkeden bi ülkeye.. Bi müzikte bi ritim oluruz bazen bazende ritimlerin bizi yakalamasına izin veririz..
Aynı ritimlerde aynı kafaları yaşayan insanlar severler birbirlerini ve başkasıyla yakalayamıcağını düşünürler oysaki çok büyük bi yanılgıdır bu.. Herkesin birbirleriyle paylaşıcağı çok özel şeyler olabilir doğru zaman doğru yer ve doğru mevkide olduğu sürece..
Bi otelin çatısındaymışcasına yaşarsınız her şeyi gökyüzüne yakın gibi hepsinde asansör olmaz bazen merdivenle inersiniz bazen bedeninizle.. Bazen ruhunuzu bırakırsınız bi yıldıza ama bedeniniz sizinledir.. Siz başkasını sahiplenirken o başkasının gözlerine bakar.. Gözleriniz dolar ama ağlıyamazsınız.. Kış ayları daha duygusal geçer yorganın altında ağlıyabilmeniz daha kolay bi bahanedir çünkü Sahneye çıkarsınız gene uzun bi süreden sonra bakarsınız değişen şeylere aslında roller hep aynıdır gene aynı hikayeye başlıyosunuzdur ve sar baştan dersiniz içinizden aslında demesenizde o zaten başa sarıcaktır görevini bilir Derin düşünceler gene sardığında sizi yazıya dökersiniz kendinizi ama kendiniz gibi düşüncelerinizde anlaşılmazdır sadece derin düşünen insanlar yaklaşabilirler bu düşüncelere..
Karanlık bi sokak düşünün. Düşündünüz dimi?
Sokak lambaları katın biraz içine.. siz isterseniz yanar istemezseniz yanmaz her şey sizinle başlayıp sizinle bitmiyor mu? Sokak lambaları yanıp yanmamak arasında kalırken loş bi hava verir sokağa yada bize sessiz tabi sokak hatta lambanın sesini içinizde hissedersiniz baykuştan korkarsınız ensenize yapışıcak diye.. yada bi virajta virajı alamamaktan korkarsınız yada alamayanlardan korkar en sahile geçersiniz es virajlarında.. Yağmurlar yağar üzerinize yüreğiniz serinler içiniz üşür..
Uzun uzun yürürsünüz sahilde ve birden sert bi rüzgar eser koşarsınız rüzgara doğru ve taşa çıkıp durursunuz
Ellerinizi açmak gelir içinizden beklide biranızı yudumlamak o saatten sonra tek gerçek sizsinizdir işte adanın ışıklarına bakarsınız neresi olduğunu anlamadığınız bi yere.. neresi olduğunu bilmeyipte gittiğiniz yerler aklınıza gelir.. Onunla heryere gitmişsinizdir çünkü ve aslında o gene sizinledir.. Daha sonra animasyonlar gözünüzün önüne gelir my immortal klibindeki gibi binanın dış cephesinde cephe savaşı verirsiniz Bikaç saat sonra rüzgar etkisini iyice göstermektedir ve gerçeğe dönüş yapmışsınızdır.. İnersiniz çıktığınız taştan ve artık virajı alamama gibi bi düşünceye sahip değilsinizdir.. tek sahip olduğunuz cebinizdeki sigaranızdır.. Yakarsınız bi sigara ve uyanırsınız uykudan.. Rüyanızda çok şey yaşadığınızın farkındasınızdır ve her anı hatırlamaya çalışırsınız cogu zaman başarırsınızda.. Kalkamadan yatağınızdan bi sigara isteği sarar içinizi ve yakmış olursunuz.. Günaydın anne karnım tok kahvaltı yapmasamda olur demek gelir içinizden ama yapmanız gerektiğini öğrenmişsinizdir.. Telefonunuza bakarsınız sigaranızı içerken.. Yapmanız gereken şeyler aklınıza gelir..
Hadi artık kalkın yatağınızdan camı açın bakın güneş tepede ve ilkokul resimlerindeki gibi gülümseyen güneş amca size sırıtmaktadır
(Not: Bu yazı güneş amcaya sırıttıktan hemen sonra yazılmıştır.. ve sz mzk tabiî ki kaan baydar’dır )
1) Rüyayla geçmiş arasındaki o siyah kalın çizgi
2) Güneş doğdumu? Bu gülen güneş mi?
3) Rüyamıydı yoksa dün gecemi ?
4) Pardon aşk saatiniz kaç? Virajı kaç geçiyo?
5) Ateşle yaklaşmayın, patlar
6) Aşıklar vadisi vol 2
7) Acılarımız tarih kadar eski

Life is life
9) Düşündünüz dimi?
Sizce bu yazının bi başlığı olmalı mı? Yada hangisi olmalı