LinkBack Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 02-29-2008, 12:38 AM   #1 (permalink)
Yeni Üye

Tecrübe Puanı: 0 sil_bastan is on a distinguished road
TÜKENDİK
Senin varlığın beni mutlu etmeye yetiyordu.
BENİM olman yetiyordu bana
Ama BENİM olmaktan çıkınca sen
O zaman bitti işte
Başka bir şeyden değil...
Bana ait olmayan bir şeye tahammül edemiyorum
Sadece benim olmalıydın
Sen BENİM olmalıydın sadece!
Başka bir ten dokunmamalıydı sana
O an bitti işte...
Başka bir düşünce girmemeliydi aklına
Sadece ben olmalıydım senin hayatında
Sadece ben.
Seni mutlu etmek için elimden gelmeyenleri de yapardım
Ben mutsuz olurdum ama seni mutlu ederdim gerekirse
Ki zaten bu ufak sorunlarda bile işte bu yüzden BENİM olduğun için sustum,anlatmak isteyip sustum ya da anlatamayınca gene sustum içimde yaşadım
Senin varolman bana fazlasıyla yetiyordu
Ben sende açtım gözlerimi
Sende kapamak istiyordum
Hani iskelet var ya birlikte ölmüşler.iskeletleri bile el ele aynen öyle
Hayattaki amacım sendin
Her şey sendin
Hayallerim Her şeyim...
Eşim olabilecek kişi tek sendin
Hayatı senle paylaşacaktım her şeyiyle
Ama benim olduğun taktirde
Nasıl olurdu
Sen benimdin
Sadece BENİM
Beni çok fazla boşlamıştın
Sen bunu göremiyordun
Ama her şey senin başkasına gittiğin gün bitmişti
Ben bitirmedim
Sen bitirmiştin çoktan
Bana sadece ayrılmak düştü
Hiç tanımadığım birine tercih etmen
İşte asıl o bitirdi bizi...
Sen bunu yapamazdın bana
Rüya mıydı bu?
Laylayloma vurarak geçiriyorum günleri
Yaşananları unutmak istiyorum
Aklıma geldikçe ömrümden ömür gidiyor
Sünger çekiyorum aklımdakilere
Ve her şeye rağmen senin iyi olduğunu bilmezsem geçmiyor günler
Sen beni göreme ama ben seni göreyim
Varolduğunu bileyim
Her şeye rağmen varlığın beni mutlu edecek inan
Sağlıklı ol,iyi ol yeter bana
Yetinmeyi bilirim..
Hani sezen aksunun bir şarksı var ‘işte biz o gün tükeneceğiz’
Tükendik işte...
sil_bastan is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 02-29-2008, 10:20 AM   #2 (permalink)
Yeni Üye

Bir kadın ben üşüyorum dediginde...
Bir kadin ben üsüyorum dediginde,
bunun cevabinin;
"üstüne bir sey al..."
"istersen bir taksiye binelim..."
"eve geldik zaten..."
türünden bir söz olmadigini,"üsüyorum" dediginde kadinin "bana sarilsana" demek istedigini ve ona sarilmak gerektigini ögrenmek epey zamanimi aldi.
Sanirim binlerce yil boyunca isteklerini açikça söylemelerine izin verilmedigi için "gizli bir dil" gelistirmek zorunda kalan kadinlar, bu kadar basit bir seyin erkekler tarafindan niye anlasilamadigini hiç anlayamazlar.
Erkeklerin, bakkal dükkaninin arka tarafindaki salak küçük oglana benzedigini düsünürler: "Anlayissiz ve beceriksiz salaklar." Kadinlarin bir sey söylediklerinde aslinda baska bir sey söylemek istemis olabileceklerini kendim mi farkettim, yoksa bunu bana bazen usulca, bazen sabirsizca, sözleriyle kadinlar mi ögretti simdi tam çikartamiyorum.
Sevgi ve sefkat eksikligine hiç tahammül edemeyen, bunlarin "açikça" söylenerek elde edilmesinin ise elde edilenin degerini düsürecegine inanan kadinlarin niye isteklerini düpedüz söylemedikleri ise erkekler için hep bir sirdir.
Duygularini göstermenin kadinlara özgü bir davranis oldugunu sanan erkekler, açikça sevgilerini ve sefkatlerini göstermekten hep utanirlar.
Farkinda olmadan, onlar, bu duygularin gösterilecegi tek yerin yatak odasi olduguna inandiklarindan, kalabaliklarin içinde sevgi ve sefkat gösterdiklerinde, herkesin seyrettigi bir yerde sevisiyorlarmis hissine kapilip tedirgin olurlar.
Erkekler için duygular, kapali yerlerde yasanmasi gereken "mahrem" seylerdir, kadinlar ise bunu hayatin her aninda yasanmasi gereken bir sey oldugunu düsünürler.
Hemen hemen hepsi gizli bir "derebeyi" olan erkekler, kadinlarin her isteginde, her talebinde bir isyan, bir baskaldiri hatta bir hakaret görürler.
Erkeklerin bekledikleri, kadinlarin "üsümeleri" ya da "acikmalari" degil, erkegin yaninda sogugu ve açligi hissetmeyecek kadar kendinden geçmis bir aska kapilmalari ve bu aski taleplerini dile getirmeyerek göstermeleridir.
Galiba o yüzden, erkegin biraz kadinsilastigi ve duygularini alabildigine özgür biraktigi askin ilk günleri geçtikten ve erkek yeniden erkekligine döndügünde, kadinlar "üsümeye" baslarlar...
Eski 03-02-2008, 12:25 PM   #3 (permalink)
Yeni Üye

KADIN VE MELEK
[/b]Bir melek gibi,sevgi vermek için gönderilmiş dünyaya.Karşılık beklemeden sevmenin,fedakarlık yapmanın,şefkatin ne demek olduğunu öğretmek için.Bıkmadan anlatmak üzere,sabretmek üzere,her türlü kabalığa,aşağılanmaya,alay edilmeye,yalanlara,ikiyüzlülüğe dayanmak üzere gönderilmiş.Dayanıklılığı, ne kadar anlayışlı olduğu ve kararlılığı test edilsin diye dünyada kadın.

Bu melek,aşkın kılığına bürünüp gelmişse kapınıza,dünyada sizden daha şanslı bir erkek olamaz.Ama görmeniz gerekiyor,anlamanız gerekiyor.Kapıya gelen herhangi biri gibi davrandığınız an meleği küstüreceğinizi ve onun bir başka kapıya doğru yola çıkacağını bilmeniz gerekiyor.O melek,aşkı sunmaya bu kadar hazırken siz burun kıvırırsanız,bir başka meleğin de kapınıza uğrama olasılığını yok denecek kadar azaltırsınız.
Kapınıza gelen o kadını,hayatınızın sonuna kadar bir melek olarak yaşatmayı başarırsanız ne mutlu size.Ama bu hiç de kolay değil.Kırılgan,alıngan,ilgisizliğe tahammül edemeyen,dünyanın merkezi olmak isteyen,sevgiye her daim aç,zaman zaman yırtıcı bir kaplan gibi saldırgan olduğunu unutmamalısınız.O,size her şeyini vermeye hazır ya,sizden de aynı şeyi bekleyecektir.Bir erkeğin bunu yapabileceğini de bilir.Yapamayacağınız şeyi istemez zaten.Ama yapabilecekken yapmamanız halinde er ya da geç size bunu ödetecektir.

Hayır,klasik bir intikamdan söz etmiyorum.Bir kadının hesap sorma yöntemi ya da öç alma yöntemi erkeklerinki gibi dümdüz bir şey değildir.Onların her şeyi ince ince hesaplayan,planlayan beyinleri öyle kusursuz bir kurgu yapar ki, siz bir şeylerin değiştiğini anladığınızda ne yazık ki çok geç olur.Kadının,isteyip de elde edemeyeceği hiçbir şey yoktur dünyada.Hayatınızı isterse,onu da ele geçirir.Direnemezsiniz bile.

Bir melek,kötülük yapamaz bilirsiniz.Kadının yaptığı da kötülük değildir aslında.Ama nasıl ki kendisi,dünyada çok şey için sınava giriyor,sizden de beklediği onun için bazı sınavlar vermeniz ve o sınavlardan da başarıyla çıkmanızdır.Bir kadının koşulsuz desteğini alan erkeğin sırtının yere gelmesi mümkün değil.Emin olun,hayatınız hep iyi yönde değişecektir.Onun zengin ruhu,yaratıcılığı,hayal gücü,size,tahmin edemeyeceğiniz dünyaların kapısını açacaktır.Bir melek varsa hayatınızda onu melek olarak yaşatmak için çaba gösterin.
(alıntıdır mehmet coşkundeniz)

Çünkü Allah gözyaşlarını sayar.....!!!!
kadın;erkeğin kaburgasından
yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı..!!!
öyle olsaydı ezilirdi......!!!
üstün olsun diye başındanda yaratılmadı......!!
AMA GÖĞSÜNDEN YARATILDI......
Eşit olsun diye......
kolun biraz altında...Korunsun diye...!!!
KALP HİZASINDA SEVİLSİN DİYE!!!....

(alıntı)

Konu Seçenekleri
Modları Göster