Anket Sonuçlarını Göster: Gitmeyi En Çok İstediğiniz Yer
Ankara 0 0%
Varşova 0 0%
Luxemburg 2 7,69%
Viyana 2 7,69%
Londra 4 15,38%
Paris 4 15,38%
Washington D.C 2 7,69%
Moskova 2 7,69%
Diğer 13 50,00%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 26. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

LinkBack Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 04-05-2010, 09:24 AM   #31 (permalink)
Senior Member

Allen - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 14 Allen is a splendid one to beholdAllen is a splendid one to beholdAllen is a splendid one to beholdAllen is a splendid one to beholdAllen is a splendid one to beholdAllen is a splendid one to behold
Halsiz_Hırka´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kesinlikle kanada çeşitli kültürleri içinde barındıran yaşam koşulları çok iyi barışçıl kocaman bir ülke gez gez bitmez ...
şu ayna gibi belgesel programcıların yerinde olmayıda çok isterdim hem dünya üzerinde gezip görmediğin bi nokta kalmıyo hemde üstüne para alıyosun en kebap meslek ((
kesinlikle barışçıl değil,her yıl binlerce fok öldürülüyor orda,hükümetin desteği ile..
Eski 04-05-2010, 11:26 AM   #32 (permalink)
Moderator

mehmet karakoca - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 49 mehmet karakoca has a reputation beyond reputemehmet karakoca has a reputation beyond reputemehmet karakoca has a reputation beyond reputemehmet karakoca has a reputation beyond reputemehmet karakoca has a reputation beyond reputemehmet karakoca has a reputation beyond reputemehmet karakoca has a reputation beyond reputemehmet karakoca has a reputation beyond reputemehmet karakoca has a reputation beyond reputemehmet karakoca has a reputation beyond reputemehmet karakoca has a reputation beyond repute
mehmet karakoca - MSN üzerinden Mesaj gönder
öbür taraf cennete gideyim yeter bana
Eski 09-06-2010, 08:30 AM   #33 (permalink)
Senior Member

LadyTwilight - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 3 LadyTwilight has a spectacular aura aboutLadyTwilight has a spectacular aura about
Hiçbiri :/ Aşkımın yanı
Eski 09-06-2010, 08:34 AM   #34 (permalink)
Senior Member

temporay - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 12 temporay has much to be proud oftemporay has much to be proud oftemporay has much to be proud oftemporay has much to be proud oftemporay has much to be proud oftemporay has much to be proud oftemporay has much to be proud oftemporay has much to be proud of
Luxemburg
temporay is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-06-2010, 08:35 AM   #35 (permalink)
Senior Member

LordTwilight - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 2 LordTwilight is on a distinguished road
Aşkımla D.C. e
Eski 10-10-2010, 11:25 PM   #36 (permalink)
Senior Member

janjanLi - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 9 janjanLi is a splendid one to beholdjanjanLi is a splendid one to beholdjanjanLi is a splendid one to beholdjanjanLi is a splendid one to beholdjanjanLi is a splendid one to beholdjanjanLi is a splendid one to beholdjanjanLi is a splendid one to behold
janjanLi - MSN üzerinden Mesaj gönder
gittim gördüm ve tekrar görmek istedim yerler burasi

antalya - finike
antalya - olympos
ankara - beypazarı
alanya - serik

biliyor musunuz? Çok dinleyelim de az konuşalım diye
janjanLi is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 10-22-2010, 11:41 PM   #37 (permalink)
Senior Member

Face - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 31 Face has a reputation beyond reputeFace has a reputation beyond reputeFace has a reputation beyond reputeFace has a reputation beyond reputeFace has a reputation beyond reputeFace has a reputation beyond reputeFace has a reputation beyond reputeFace has a reputation beyond reputeFace has a reputation beyond reputeFace has a reputation beyond reputeFace has a reputation beyond repute
İtalya'yı görmek istiyorum.

GoLpa Team

Serkan

Face is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 10-30-2010, 07:46 PM   #38 (permalink)
''Nikomedia''

SouLOfHatred - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 14 SouLOfHatred has much to be proud ofSouLOfHatred has much to be proud ofSouLOfHatred has much to be proud ofSouLOfHatred has much to be proud ofSouLOfHatred has much to be proud ofSouLOfHatred has much to be proud ofSouLOfHatred has much to be proud ofSouLOfHatred has much to be proud ofSouLOfHatred has much to be proud of
Londra'ya Gitmek İsterdim.
Eski 10-30-2010, 11:33 PM   #39 (permalink)
N's
Senior Member

N's - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 1013 N's has a reputation beyond reputeN's has a reputation beyond reputeN's has a reputation beyond reputeN's has a reputation beyond reputeN's has a reputation beyond reputeN's has a reputation beyond reputeN's has a reputation beyond reputeN's has a reputation beyond reputeN's has a reputation beyond reputeN's has a reputation beyond reputeN's has a reputation beyond repute
Yashima, Japonya

This deadly burst of snow is burning my hands,
I'm frozen to the bones, I am
A million mile from home, I'm walking away
I can't remind your eyes, your face

GoLpa Team
N's

N's is offline   Alıntı ile Cevapla

Konu Seçenekleri
Modları Göster