|
Anket Sonuçlarını Göster: Renkleri anlatan en güzel dize |  | |
Çünkü beyaz bir gemidir ölüm, sen bu şiiri okurken, ben belki başka bir şehirde ölürüm. / Behçet Aysan
|   | 3 | 30,00% | |
Ankara sen gri ceketli bir memursun, gri pantolonlu liseli, beton kent Ankara, mutlu olduğum tek yer üstgeçitlerin. / Ömer Doğan
|   | 1 | 10,00% | |
Turuncu bir aşk istiyorum, bedenimi ruhumu sımsıkı saracak, bazen bir şarkı olacak dilimde, bazen iki satır mısra. /Osman İpek
|   | 3 | 30,00% | |
Yaprağa benzer ellerini avuçlarını uzatırdı, beklerdi işitinceye dek, yeşili duydu mu, uyurdu rüyasında. / Can Yücel
|   | 0 | 0% | |
Parmaklarımızda günboyu güneş, böğürtlen yer gibi temmuz gecelerinde, mosmor sevişmeliyiz seninle sabaha kadar. / Nevzat Çelik
|   | 0 | 0% | |
Gözlerin kömür rengi saçların simsiyah, devasa br kadınsın sen , elbisen siyah. / Meryem Şahin
|   | 1 | 10,00% | |
Elinde yazılacak olan hatıralar, saçı sarı gözlerinde bir dal hüzün, bana benziyor gibi birisi. /İbrahim Zarifoğlu
|   | 0 | 0% | |
Aşkın bir kanadı var kırmızıdır, delinir kan akar , bir kanadı var zehir yeşili. / Sait Faik Abasıyanık
|   | 0 | 0% | |
Kahverengi adı üstünde kahvedir, çünkü medeniyet kahverengidir, ve çamur da onun kadar. / Korhan Koçak
|   | 0 | 0% | |
Varsın yine hüznün heykeli olsun yüzüm, sen güzelledikçe beni, belki de uçuk mavi bir kadınım şimdi. / Aslı Durak
|   | 0 | 0% | |
Benim pembe güllerimin, pembe gülüşleri vardı, sonunda yıkılınca ev, donmuştur gülüşleri, yüzlerinde güllerin. / Yüksel Nimet Apel
|   | 1 | 10,00% | |
Balıkların kandillerin, ne varsa olsun ellerin, bana mavini ver deniz. / Arif Nihat Asya
|   | 2 | 20,00% |  |  |
|  | |
04-06-2009, 10:17 PM
|
#1 (permalink)
| | Administrator
Tecrübe Puanı: 80  | Renkleri anlatan en güzel dize... Renkleri anlatan en güzel dize |
| | |
04-06-2009, 10:35 PM
|
#2 (permalink)
| | Senior Member
| Çünkü beyaz bir gemidir ölüm, sen bu şiiri okurken, ben belki başka bir şehirde ölürüm
gerçekten nasıl desem çarpıcı
__________________ Hani birileri de tutsa beni çarmıha gerse,
Acaba tanrı benide yanına alırmıydı ?
Ve sonrasında insanlar arkamdan,
Tanrının oğluydu derlermiydi ? |
| | |
04-07-2009, 12:44 PM
|
#3 (permalink)
| | Senior Member
| bende bir kara vardı senı sevdaya baglattı sımdı bembeyaz bende aydıkLık oldun siir gbi |
| | |
04-07-2009, 05:18 PM
|
#4 (permalink)
| | Member
Tecrübe Puanı: 4  | Çünkü beyaz bir gemidir ölüm, sen bu şiiri okurken, ben belki başka bir şehirde ölürüm... Gerçekten güzel bir dize.
__________________ Kelimelerin anlattığı kadarım.. Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım... |
| | |
04-08-2009, 09:23 AM
|
#5 (permalink)
| | Senior Member
| Su zaman senden bana huzur verdı matem oldu bende hayat bır karanLık sozler kelımeler yetmez sımdı karanLık bır gun gelır engın mavı denızler |
| | |
04-10-2009, 12:52 PM
|
#6 (permalink)
| | Senior Member
| Ankara sen gri ceketli bir memursun, gri pantolonlu liseli, beton kent Ankara, mutlu olduğum tek yer üstgeçitlerin. / Ömer Doğan
__________________ |
| | |
04-10-2009, 01:08 PM
|
#7 (permalink)
| | Senior Member
| Turuncu bir aşk istiyorum, bedenimi ruhumu sımsıkı saracak, bazen bir şarkı olacak dilimde, bazen iki satır mısra.
ama hiç bitmeyecek hiç bırakmıyacak neyse herşeyin bi sonu var
ya iğrenç bi espri yapıcam burda olbildiğince özgürüm
gülemeyenler kusura bakmasın..
isteyenin bi yüzü kara
vermeyenin obama..
__________________ sadece türk filmlerinde yaşanır sanırdım o sahne birkaç saniyede neleri hatırlattı o bakışın... |
| | |
04-10-2009, 03:39 PM
|
#8 (permalink)
| | Yeni Üye
| Turuncu bir aşk istiyorum, bedenimi ruhumu sımsıkı saracak, bazen bir şarkı olacak dilimde, bazen iki satır mısra. /Osman İpek
__________________ SöyLeyecek sözüm çoktu
AnLatacak yüzüm yoktu
BiLiyorum her sözüm bir oktu
Bundan sonra diLim LâL
Hep LâL...
LâL... |
| | | | Konu Seçenekleri | | | | Modları Göster | Normal Mod |