|
Anket Sonuçlarını Göster: Aldatanlar bir gün kendileride aldatilirmi sizce? |  | |
Evet
|   | 24 | 80,00% | |
Hayir
|   | 2 | 6,67% | |
Bilmiyorum
|   | 4 | 13,33% | |
05-30-2007, 06:59 PM
|
#1 (permalink)
| | Senior Member
Tecrübe Puanı: 7   | Aldatanlar bir gün kendileride aldatilirmi? Daha önce acmi$ oldugum http://forum.gitme.net/n-k-e-t-c-e/16350-k-evliligimi-yoksa-mantik-evliligimi.html "A$K evliligimi yoksa MANTIK evliligimi?" isimli anket ba$ligima göstermi$ oldugunuz ilgiden dolayi te$ekkür ederim, ben $imdi o anketin devami olarak yeni bir soru daha sormak istiyorum sizlere, tabi tarti$maya acik bir konudur bu, dü$üncelerinizi payla$irsiniz umarim. Diger anket ba$ligimda sordugum soruda kimi a$k evliligi demi$ kimide mantik evliligi demi$. $imdi size sorum, madem a$k veya mantik evliligi isteniyor ve gercekle$tiriliyor, sonrasinda neden e$lerini aldatiyor bu $ahislarin büyük cogunlugu? Yok yani madem aldatacaksin niye ozaman evleniyorsun, yada niye ciddi bir ili$kiye ba$liyor kar$indakine ümit veriyorsun.. dimi yani? Aldatan insanlarin asla mutlulugu hak ettigini dü$ünmüyorum...zaten tam olarakta mutlulugu bulabileceklerinide sanmiyorum.. Ayrica bir soru daha; Aldatan insan elbet bir gün gelir kendiside aldatilir diye dü$ünüyormusunuz? |
| | |
05-30-2007, 07:05 PM
|
#2 (permalink)
| | Guest | evet düşünüyorum devran döner bigün o da aldatılır gibi geliyo bana | |
| | |
05-30-2007, 07:32 PM
|
#3 (permalink)
| | Guest | Sanmam öle bişey yoktur illa bu dünyada acısı cıkıcak diye bişey yok öteki taraftada hesabı başka yolla sorulabilir... genede cvp bilmiyorum | |
| | |
05-30-2007, 08:20 PM
|
#4 (permalink)
| | Member
Tecrübe Puanı: 6  | Bizzat tecrübe ile sabittir ki ,
Herkes ektiğini biçer. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.. Aldatmayı marifet sanan ve kendine özgü kabiliyet sanan herkes birgün o acının tadına bakar..
Mazlum durumuna düşenin ahı düştüğü yerde kalmaz.Mutlaka yerini bulur..
__________________ İnsan , İsyanla Nisyan arasında gidip gelen sarkaçtır |
| | |
05-30-2007, 08:52 PM
|
#5 (permalink)
| | Senior Member
Tecrübe Puanı: 6  | öncelikle aldatmak konusunda tek inandığım $ey bunu yapan insanların ahlaktan, ki$ilikten uzak olduğudur.... belki ağır konu$acağım ama yapan insanlar yeterince hak ediyor bunu... konuya gelince...bunun ektiğini biçmekle alakası yok... tamamen $ans meselesi eğer kendi gibi ki$iliksiz bir insana denk gelirse aldatılır ama hep namuslu insanlara denk gelirse -ki sanmıyorum- aldatılmaz... kar$ınsındaki insanın onun davranı$ından dolayı kendini küçültüp aynısını yapacağını asla dü$ünmüyorum yapacak bir insansa zaten aynı ki$iliktedir... dediğim gibi ki$ilikli bir insana gelirse aldatılmaz ama yaptığı da yanına kalmaz asla...er ya da geç bir kuvvet ona haddini bildirir bundan hiç $üphem yok !!
__________________ Bir soluktur aşk, Tutarsan yaşayamazsın.. |
| | |
05-30-2007, 09:43 PM
|
#6 (permalink)
| | Senior Member
Tecrübe Puanı: 5  | aldatmak bence birbakıma kendini kandırmadır...döner dolaşır yine senibulur...
05-30-2007, 10:07 PM
|
#7 (permalink)
| | Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 0  | Bence aldatılır. |
| | |
05-30-2007, 11:34 PM
|
#8 (permalink)
| | Senior Member
Tecrübe Puanı: 7   | EtoiLe_´isimli üyeden Alıntı
| | evet düşünüyorum devran döner bigün o da aldatılır gibi geliyo bana | Kiz cimcime sen büyüdünde aldatma konusunda yorumdami yapiyorsun : ) $aka bir yana aman diyim kimsenin senin duygularini zaaflarini kullanmasina izin verme SirfalaS´isimli üyeden Alıntı
| | Sanmam öle bişey yoktur illa bu dünyada acısı cıkıcak diye bişey yok öteki taraftada hesabı başka yolla sorulabilir... genede cvp bilmiyorum | Fakat Allah sadece öteki tarafta hesap sormaz, yalandünyada ya$arkende ayagina dolar yaptiklarini.. Sence hem sevdigini söyleyip hemde aldatan biri mutlulugu bulabilirmi..? Bulabilirsede o mutlulugu kesinlikle hak etmiyordur bence.. Passenger´isimli üyeden Alıntı
|
Bizzat tecrübe ile sabittir ki ,
Herkes ektiğini biçer. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.. Aldatmayı marifet sanan ve kendine özgü kabiliyet sanan herkes birgün o acının tadına bakar..
Mazlum durumuna düşenin ahı düştüğü yerde kalmaz.Mutlaka yerini bulur..
| Tecrübe sahibi oldugunu yazmi$in bu konuda, aldatanmi yoksa aldatilan olarakmi tecrübelerin var bilmiyorum..Fakat herkes ektigini bicer sözüne kesinlikle katiliyorum..Neticede etme bulma dünyasi, eninde sonunda yaptiklarin ayagina dola$ir.. Özelliklede ayni anda birden fazla ki$iyle olanlarin bunu marifetmi$ gibi anlatmasi arkada$larina, ve kendini bir halt sanmasini anlayamiyorum, aslinda övündükleri $eyin övünülecek degilde a$$alanacak bir $ey oldugunu bile farkinda degiller.. Hayatinda hic sevdigini aldatmami$ biri icin aldatilmak cok koyar, aldatipta sonra aldatilandanda daha cok koyar..cünkü onlar sadece sevgilerinin pe$inden giderlerken aslinda gururlarinin sevdikleri insan tarafindan hice sayildigini görürler, onurlari kirilir : ( seboist61´isimli üyeden Alıntı
| öncelikle aldatmak konusunda tek inandığım $ey bunu yapan insanların ahlaktan, ki$ilikten uzak olduğudur.... belki ağır konu$acağım ama yapan insanlar yeterince hak ediyor bunu... konuya gelince...bunun ektiğini biçmekle alakası yok... tamamen $ans meselesi eğer kendi gibi ki$iliksiz bir insana denk gelirse aldatılır ama hep namuslu insanlara denk gelirse -ki sanmıyorum- aldatılmaz... kar$ınsındaki insanın onun davranı$ından dolayı kendini küçültüp aynısını yapacağını asla dü$ünmüyorum yapacak bir insansa zaten aynı ki$iliktedir... dediğim gibi ki$ilikli bir insana gelirse aldatılmaz ama yaptığı da yanına kalmaz asla...er ya da geç bir kuvvet ona haddini bildirir bundan hiç $üphem yok !! | "bunu yapan insanların ahlaktan, ki$ilikten uzak olduğudur" bu sözlerine kesinlikle katiliyorum canimcim. Hani diyorsunya, $ans meselesi diye, unutmamaliki insanlar birazda kendisi kendi $ansini belirler, sence iki yüzlü insanlarin ne kadar dostu olabilir? Bence hic olmaz, i$te aldatma konusuda bunun gibidir, bir insan her seferindede iyi insanlara denk gelmez, Allahin adaleti öyledirki yeri gelince insanlari sürüm sürüm süründürür yaptiklarinin kar$iliginda, ha bu demek degildirki diger tarafta hesap sorulmayacak bunlara diye.. Sevginin kar$iligi aldatilmak olmamali, bu zihniyetteki insanlara kalbini oyuncak ettirmemeli... Allah herkesin kalbine göre olani versin... ŞeBoİsT´isimli üyeden Alıntı
| |
aldatmak bence birbakıma kendini kandırmadır...döner dolaşır yine senibulur...
| Aldatmada yalan vardir, yalan söyleyen zaten kendini kandirir, ba$kalarini aptal yerine koyup aldatan biride ancak kendi aptalligini gösterir uyanik oldugunu degil.. İzmirli Serseri´isimli üyeden Alıntı
| | Bence aldatılır. | Ama ne yazikki bunu onlar anlayabilecek kapasitede degiller... |
| | |
05-31-2007, 05:46 AM
|
#9 (permalink)
| | Guest | Aldatılırmı bilmiyorum ama aldatılmalıdır yaşamadan anlayamaz yaşattıklarını : )) | |
| | | | Konu Seçenekleri | | | | Modları Göster | Normal Mod |