Anket Sonuçlarını Göster: Aldatanlar bir gün kendileride aldatilirmi sizce?
Evet 24 80,00%
Hayir 2 6,67%
Bilmiyorum 4 13,33%
Oylayanlar: 30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

LinkBack Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 05-30-2007, 06:59 PM   #1 (permalink)
Senior Member

Mavi ISIK - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 7 Mavi ISIK will become famous soon enoughMavi ISIK will become famous soon enough
Aldatanlar bir gün kendileride aldatilirmi?
Daha önce acmi$ oldugum http://forum.gitme.net/n-k-e-t-c-e/16350-k-evliligimi-yoksa-mantik-evliligimi.html "A$K evliligimi yoksa MANTIK evliligimi?" isimli anket ba$ligima göstermi$ oldugunuz ilgiden dolayi te$ekkür ederim, ben $imdi o anketin devami olarak yeni bir soru daha sormak istiyorum sizlere, tabi tarti$maya acik bir konudur bu, dü$üncelerinizi payla$irsiniz umarim.

Diger anket ba$ligimda sordugum soruda kimi a$k evliligi demi$ kimide mantik evliligi demi$. $imdi size sorum, madem a$k veya mantik evliligi isteniyor ve gercekle$tiriliyor, sonrasinda neden e$lerini aldatiyor bu $ahislarin büyük cogunlugu? Yok yani madem aldatacaksin niye ozaman evleniyorsun, yada niye ciddi bir ili$kiye ba$liyor kar$indakine ümit veriyorsun.. dimi yani?

Aldatan insanlarin asla mutlulugu hak ettigini dü$ünmüyorum...zaten tam olarakta mutlulugu bulabileceklerinide sanmiyorum..

Ayrica bir soru daha; Aldatan insan elbet bir gün gelir kendiside aldatilir diye dü$ünüyormusunuz?
Eski 05-30-2007, 07:05 PM   #2 (permalink)
mannak
Guest

evet düşünüyorum devran döner bigün o da aldatılır gibi geliyo bana
Eski 05-30-2007, 07:32 PM   #3 (permalink)
SirfalaS
Guest

Sanmam öle bişey yoktur illa bu dünyada acısı cıkıcak diye bişey yok öteki taraftada hesabı başka yolla sorulabilir... genede cvp bilmiyorum
Eski 05-30-2007, 08:20 PM   #4 (permalink)
Member

Passenger - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 6 Passenger is on a distinguished road
Bizzat tecrübe ile sabittir ki ,

Herkes ektiğini biçer. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.. Aldatmayı marifet sanan ve kendine özgü kabiliyet sanan herkes birgün o acının tadına bakar..

Mazlum durumuna düşenin ahı düştüğü yerde kalmaz.Mutlaka yerini bulur..
Eski 05-30-2007, 08:52 PM   #5 (permalink)
Senior Member

seboist61 - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 6 seboist61 will become famous soon enough
öncelikle aldatmak konusunda tek inandığım $ey bunu yapan insanların ahlaktan, ki$ilikten uzak olduğudur.... belki ağır konu$acağım ama yapan insanlar yeterince hak ediyor bunu...

konuya gelince...bunun ektiğini biçmekle alakası yok... tamamen $ans meselesi eğer kendi gibi ki$iliksiz bir insana denk gelirse aldatılır ama hep namuslu insanlara denk gelirse -ki sanmıyorum- aldatılmaz... kar$ınsındaki insanın onun davranı$ından dolayı kendini küçültüp aynısını yapacağını asla dü$ünmüyorum yapacak bir insansa zaten aynı ki$iliktedir... dediğim gibi ki$ilikli bir insana gelirse aldatılmaz ama yaptığı da yanına kalmaz asla...er ya da geç bir kuvvet ona haddini bildirir bundan hiç $üphem yok !!

Bir soluktur aşk,
Tutarsan yaşayamazsın..
seboist61 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-30-2007, 09:43 PM   #6 (permalink)
Senior Member

ŞeBoİsT - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 5 ŞeBoİsT is on a distinguished road
aldatmak bence birbakıma kendini kandırmadır...döner dolaşır yine senibulur...
Eski 05-30-2007, 10:07 PM   #7 (permalink)
Yeni Üye

İzmirli Serseri - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 0 İzmirli Serseri is on a distinguished road
Bence aldatılır.
İzmirli Serseri is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-30-2007, 11:34 PM   #8 (permalink)
Senior Member

Mavi ISIK - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 7 Mavi ISIK will become famous soon enoughMavi ISIK will become famous soon enough
EtoiLe_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet düşünüyorum devran döner bigün o da aldatılır gibi geliyo bana
Kiz cimcime sen büyüdünde aldatma konusunda yorumdami yapiyorsun : ) $aka bir yana aman diyim kimsenin senin duygularini zaaflarini kullanmasina izin verme

SirfalaS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sanmam öle bişey yoktur illa bu dünyada acısı cıkıcak diye bişey yok öteki taraftada hesabı başka yolla sorulabilir... genede cvp bilmiyorum
Fakat Allah sadece öteki tarafta hesap sormaz, yalandünyada ya$arkende ayagina dolar yaptiklarini.. Sence hem sevdigini söyleyip hemde aldatan biri mutlulugu bulabilirmi..? Bulabilirsede o mutlulugu kesinlikle hak etmiyordur bence..

Passenger´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizzat tecrübe ile sabittir ki ,

Herkes ektiğini biçer. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.. Aldatmayı marifet sanan ve kendine özgü kabiliyet sanan herkes birgün o acının tadına bakar..

Mazlum durumuna düşenin ahı düştüğü yerde kalmaz.Mutlaka yerini bulur..
Tecrübe sahibi oldugunu yazmi$in bu konuda, aldatanmi yoksa aldatilan olarakmi tecrübelerin var bilmiyorum..Fakat herkes ektigini bicer sözüne kesinlikle katiliyorum..Neticede etme bulma dünyasi, eninde sonunda yaptiklarin ayagina dola$ir..
Özelliklede ayni anda birden fazla ki$iyle olanlarin bunu marifetmi$ gibi anlatmasi arkada$larina, ve kendini bir halt sanmasini anlayamiyorum, aslinda övündükleri $eyin övünülecek degilde a$$alanacak bir $ey oldugunu bile farkinda degiller..

Hayatinda hic sevdigini aldatmami$ biri icin aldatilmak cok koyar, aldatipta sonra aldatilandanda daha cok koyar..cünkü onlar sadece sevgilerinin pe$inden giderlerken aslinda gururlarinin sevdikleri insan tarafindan hice sayildigini görürler, onurlari kirilir : (

seboist61´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
öncelikle aldatmak konusunda tek inandığım $ey bunu yapan insanların ahlaktan, ki$ilikten uzak olduğudur.... belki ağır konu$acağım ama yapan insanlar yeterince hak ediyor bunu...

konuya gelince...bunun ektiğini biçmekle alakası yok... tamamen $ans meselesi eğer kendi gibi ki$iliksiz bir insana denk gelirse aldatılır ama hep namuslu insanlara denk gelirse -ki sanmıyorum- aldatılmaz... kar$ınsındaki insanın onun davranı$ından dolayı kendini küçültüp aynısını yapacağını asla dü$ünmüyorum yapacak bir insansa zaten aynı ki$iliktedir... dediğim gibi ki$ilikli bir insana gelirse aldatılmaz ama yaptığı da yanına kalmaz asla...er ya da geç bir kuvvet ona haddini bildirir bundan hiç $üphem yok !!
"bunu yapan insanların ahlaktan, ki$ilikten uzak olduğudur" bu sözlerine kesinlikle katiliyorum canimcim. Hani diyorsunya, $ans meselesi diye, unutmamaliki insanlar birazda kendisi kendi $ansini belirler, sence iki yüzlü insanlarin ne kadar dostu olabilir? Bence hic olmaz, i$te aldatma konusuda bunun gibidir, bir insan her seferindede iyi insanlara denk gelmez, Allahin adaleti öyledirki yeri gelince insanlari sürüm sürüm süründürür yaptiklarinin kar$iliginda, ha bu demek degildirki diger tarafta hesap sorulmayacak bunlara diye..

Sevginin kar$iligi aldatilmak olmamali, bu zihniyetteki insanlara kalbini oyuncak ettirmemeli...
Allah herkesin kalbine göre olani versin...

ŞeBoİsT´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aldatmak bence birbakıma kendini kandırmadır...döner dolaşır yine senibulur...
Aldatmada yalan vardir, yalan söyleyen zaten kendini kandirir, ba$kalarini aptal yerine koyup aldatan biride ancak kendi aptalligini gösterir uyanik oldugunu degil..

İzmirli Serseri´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence aldatılır.
Ama ne yazikki bunu onlar anlayabilecek kapasitede degiller...
Eski 05-31-2007, 05:46 AM   #9 (permalink)
asl1
Guest

Aldatılırmı bilmiyorum ama aldatılmalıdır yaşamadan anlayamaz yaşattıklarını : ))
Eski 05-31-2007, 01:17 PM   #10 (permalink)
DEAD STAR!
Guest

asl1´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aldatılırmı bilmiyorum ama aldatılmalıdır yaşamadan anlayamaz yaşattıklarını : ))

ASLA TASVİP ETMİYORUM! ALDATMAK.....! YAPMAM!

Konu Seçenekleri
Modları Göster