Anket Sonuçlarını Göster: A$K evliligimi yoksa MANTIK evliligimi?
A$K 48 75,00%
MANTIK 16 25,00%
Oylayanlar: 64. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

LinkBack Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 07-30-2008, 08:39 PM   #41 (permalink)
Senior Member

PiercinqLi.Cadi - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 10 PiercinqLi.Cadi is a splendid one to beholdPiercinqLi.Cadi is a splendid one to beholdPiercinqLi.Cadi is a splendid one to beholdPiercinqLi.Cadi is a splendid one to beholdPiercinqLi.Cadi is a splendid one to beholdPiercinqLi.Cadi is a splendid one to beholdPiercinqLi.Cadi is a splendid one to behold
Aşık olduqum keske degsede mantıqıma tın diyebilsem..

Sustum..
Susmak için yer aramadım, yerli yersiz sustum.
Arsızca sustum..
PiercinqLi.Cadi is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 07-30-2008, 10:59 PM   #42 (permalink)
Senior Member

omerr - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 3 omerr is on a distinguished road
Mantık olarak uyuşmadığım biri ile beraber olmam ztn ...
Eski 08-02-2008, 08:20 AM   #43 (permalink)
Member

cisem - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 4 cisem is on a distinguished road
Aşk evliliği ama aşığım diyede işsiz güçsüz biriyle evlenirsek mutlu olamayız. Problemler bitmez, tartışmaların ardı arkası kesilmez ve o muhteşem aşk evliliği bir anda biter. O yüzden aşık olduğumuzda da mantıklı olup geleceği düşünmek zorundayız...

...............
Ne kadar uzak olsak da çok yakınız
Daha yürekten olamazdım
Daima kim olduğumuza güveniyorum
Ve başka hiçbir şey önemli değil
Kendimi hiç bu şekilde açmamıştım
Hayat bizim, onu bildiğimiz gibi yaşıyoruz
Tüm bu sözleri söylemiş olmak için söylemiyorum...

Lain
cisem is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-27-2009, 04:19 PM   #44 (permalink)
Senior Member

(çöl_&_kızı_&_sahra) - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 3 (çöl_&_kızı_&_sahra) has a spectacular aura about(çöl_&_kızı_&_sahra) has a spectacular aura about
(çöl_&_kızı_&_sahra) - ICQ üzerinden Mesaj gönder
kişiye göre değişir.
O GÜNDEN BU GÜNE GECEYE GÜNDÜZ
AYRILMAZ OLMUŞ
TA Kİ GÜNEŞ TUTULUP
GÖLGE DÜŞÜRENE DEK SEVDALARINA...

(çöl_&_kızı_&_sahra) is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 03-06-2010, 07:25 PM   #45 (permalink)
Senior Member

Afяa - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 28 Afяa has a reputation beyond reputeAfяa has a reputation beyond reputeAfяa has a reputation beyond reputeAfяa has a reputation beyond reputeAfяa has a reputation beyond reputeAfяa has a reputation beyond reputeAfяa has a reputation beyond reputeAfяa has a reputation beyond reputeAfяa has a reputation beyond reputeAfяa has a reputation beyond reputeAfяa has a reputation beyond repute
mantık...

Dün;

belki bir önceki gün hayal kurduğum kentteyim. ..
| beLkide haLa SeNdeyimm .
Afяa is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 03-06-2010, 07:27 PM   #46 (permalink)
Senior Member

Afяa - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 28 Afяa has a reputation beyond reputeAfяa has a reputation beyond reputeAfяa has a reputation beyond reputeAfяa has a reputation beyond reputeAfяa has a reputation beyond reputeAfяa has a reputation beyond reputeAfяa has a reputation beyond reputeAfяa has a reputation beyond reputeAfяa has a reputation beyond reputeAfяa has a reputation beyond reputeAfяa has a reputation beyond repute
Ufux´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgi Evliliği Bence Aşk , Mantık Geçicidir Sevgi kalıcıdır

bence belli bi zaman sonra aşk sevgi bitiyor. ve geriye parasal sorunlar cıkıyor buda boşanmalara neden oluyor. yani aşk karın doyurmuyor...

Dün;

Eski 03-06-2010, 08:08 PM   #47 (permalink)
Senior Member

zeynep mansız - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 32 zeynep mansız has a reputation beyond reputezeynep mansız has a reputation beyond reputezeynep mansız has a reputation beyond reputezeynep mansız has a reputation beyond reputezeynep mansız has a reputation beyond reputezeynep mansız has a reputation beyond reputezeynep mansız has a reputation beyond reputezeynep mansız has a reputation beyond reputezeynep mansız has a reputation beyond reputezeynep mansız has a reputation beyond reputezeynep mansız has a reputation beyond repute
ya aslında ikisi de mantığıma uyuyo.ama illaki eksik var.mesela evlilik aşkı öldürür.mantık evliliği ile olunca sevmedğin biriyle olamazsın gibi....
zeynep mansız is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 03-07-2010, 07:20 AM   #48 (permalink)
Senior Member

Afяa - ait Avatar

zeynep mansız´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya aslında ikisi de mantığıma uyuyo.ama illaki eksik var.mesela evlilik aşkı öldürür.mantık evliliği ile olunca sevmedğin biriyle olamazsın gibi....

mantık evliliği denildiğinde bu deildir ki çiftler birbirini goremeden evlensin boyle bşi yok. sevmediğim biriyle mantık için evlenmem dıyosun. zaten mantıklı dusunduğun zaman yınede o kişiyle oturup konuşuyosun ve ya gorselliğinden hoşlanıyosun yada konuşmasından etkileniyosun. birazda olsa etkileniyosun. evlenirken oyle cok asık dilsindir cunku mantığına gore hareket etmissindir ve bence daha mutlu olnunabilir. cunku tam olarak onu tanımıyosun evlilik suresince onu tanıyosun neyı sevip sevmediğini bilmediğin içinde onu kırmamak için hep dikkat ediyosun ve mutlu olunabiliyo bence. sahsen ben etrafımda cok ask evliliği gordum hiç biri mutlu dill. en yakın ornek eskiden gorucu usulu wardı ve suan annelerimiz yani eski nesil cok daha mutlu kac senelerce yasamışlar. bide şimdiye bak. bende sevdiğim insanla ewlenmek isterim tabi ama ask bitiyoo ve geriye sadece maddiyat giriyo. ben mantık ewlilği yapmak istıyorum. buda benim fikrim .)

Dün;

Eski 03-07-2010, 09:10 AM   #49 (permalink)
Senior Member

zeynep mansız - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 32 zeynep mansız has a reputation beyond reputezeynep mansız has a reputation beyond reputezeynep mansız has a reputation beyond reputezeynep mansız has a reputation beyond reputezeynep mansız has a reputation beyond reputezeynep mansız has a reputation beyond reputezeynep mansız has a reputation beyond reputezeynep mansız has a reputation beyond reputezeynep mansız has a reputation beyond reputezeynep mansız has a reputation beyond reputezeynep mansız has a reputation beyond repute
güzel bi yorum yapmışsın danyela.herkes kendi çapında haklı tabi.herkesin düşüncesine saygı duyarım.ben aşka inanmıyorum zaten.sevgi en güzel,en samimi duygu bence.gerisi boş....
zeynep mansız is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 04-10-2010, 09:21 PM   #50 (permalink)
Senior Member

MaVi_PrEnSeS - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 9 MaVi_PrEnSeS is a splendid one to beholdMaVi_PrEnSeS is a splendid one to beholdMaVi_PrEnSeS is a splendid one to beholdMaVi_PrEnSeS is a splendid one to beholdMaVi_PrEnSeS is a splendid one to beholdMaVi_PrEnSeS is a splendid one to behold
MaVi_PrEnSeS - ICQ üzerinden Mesaj gönder
a$k evLiLiqi...
aRtıK qüweN we MutLuLuğu ßuLmak Çoq zoR,
İnsanLarı TanımaK ßir 0 kaDar İmkanSız!
Ya zmNa yeNıLıoSun, Ya Ki$iye!!..
MaVi_PrEnSeS is offline   Alıntı ile Cevapla

Konu Seçenekleri
Modları Göster