Anket Sonuçlarını Göster: sewgilinle ilk gittiğin yeri hatırlıyor musun?
ilk kawganızı hatırlıyor musunuz? 0 0%
onun zor anında yanında olur musun? 2 100,00%
Oylayanlar: 2. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

LinkBack Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 05-19-2007, 12:21 PM   #1 (permalink)
Yeni Üye

boncuk boncuk - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 0 boncuk boncuk is on a distinguished road
özledim seni
çocuk gibiyim bugünlerde.herseyden alınıyorum.biri azcık içime dokunacak bir söz söylese ağlayacak gibi oluyorum.sanki sonu olmayan kapkaranlık bir yoldayım da çıkş arıyorum.gülüşlerim bir türlü yansımıyor dudaklarıma.hep yarım hep eksik günler yaşıyorum..yüreğim ağır geliyor bana.hayata karşı bir yenilmişlik,bir boş wermişlik içindeyim.oysa kent uzun zaman sonra güneşe açtı kucağını.bense nereye gitsem gri bulutları sürüklüyorum peşimden.güneş bir benim için doğmuyor nedense.gece yarılarında sıçrayarak uyanıyorum nicedir.nicedir huzurla uyumanın ne demek olduğunu unuttum.yeni güne dayanılmaz kalp ağrılarıyla başlıyorum.tatsız tuzsuz bir hayat işte.bu salak,bu saçma,bu delice mutsuzluktan kurtulmak istiyorum.ama,mümkün olmuyr.nereye baksam seni görüyorken nasıl yapacağım bunu?bunca zaman sonra gidişinin beni böylesine teslim alacağını bilseydim.''GİT''dermiydim sana?gidişinin ardından her giden gibi bende bir iz bırakacağını we sonra yok olacağını düşünüyordum.olmadı...ben yüreğimden we beynimden çıkaracağımı sanırken seni,sen saklanmışsın bi yerlere.meğer hiç çıkmamışsın benden.meğer çoğalmışsın.kök salmışsın.şimdi yeniden çiçek açıyorsun,we yayılıyorsun bütün bedenime.seni yok sayarken yaşamak daha kolaydı.kalbimin önüne bir duwar örmüştüm.aslında ben değilde sen örmüştün o duwarı bilmeden.acı,özlem,hüzün gibi duygular giremiyordu yüreğime.kendimce rahattım.bir yol tutturmuş gidiyordum öylesine we beklentisiz.olmazdı diyorum.imkansız bir asktı diyordum awutuyordum kendimi.şimdi seninle yaşadığm ne warsa resmi geçide çıkmış tören kıtaları gibi önmden geçiyor.bu kent,bu sokaklar,köşedeki park.sahildeki dondurmacı,meydandaki simitçi.küçük masaları olan meyhane hepsi sanki'o burda'dermişçesine birer birer dikliyor önüme.söyler misin?bütün bunları yaşarken nasıl silebilirim seni?nasıl olmadığını warsayabilirim?
özledim seni yar...özleminle baş edemiyorum artık.'gel'desem gelir misin?kollarını koşarak açar mısın bana?bu sewdayı benimle ötelere taşır mısın?beni sensizlikten kurtarır mısın?
boncuk boncuk is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-19-2007, 12:51 PM   #2 (permalink)
Yeni Üye

Tecrübe Puanı: 0 muhammet1989 is on a distinguished road
SLM
AŞkimin Zor Zamaninda Yaninda OlmayacaĞimda Ne Zmn OlacaĞim
muhammet1989 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-19-2007, 03:57 PM   #3 (permalink)
Senior Member

KEANU - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 8 KEANU isimli üye tecrübe puanını kapatmıştır.
KEANU - MSN üzerinden Mesaj gönder
Onun Hakkında Hiç Birseyi Unutmadımki

Onu İlk Tanıdığım Günü
İlk Seni Seviyorum Dediği Günü
Herbişeyini
Eski 05-19-2007, 04:57 PM   #4 (permalink)
Senior Member

Mavi ISIK - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 7 Mavi ISIK will become famous soon enoughMavi ISIK will become famous soon enough
boncuk boncuk;

Öncelikle $unu söylemeliyimki anket sorusu ve secenekler kafami kari$tirdi..soru ve secenekler alakasiz, yada daha dogrusu 1 degilde 3 soru var hic secenek yokmu$ gibi bir izlenim birakti bende...neyse i$te kafami kari$tirdi anket benim, onun icinde ankete oy kullanmayacagim sadece mesajinizda yazdiklariniza diyecek bir kac $eyim var.

Yukarida sevdiginiz insana "git" dediginizi belirtmi$siniz, fakat gidi$inin sizi derinden etkileyecegini bilememi$siniz, burada sanki bir celi$ki yokmu sizcede? Seven insan sevdigine "git" demez asla, o gitmek istesede gururunu bir kenara birakir ve "gitme" der, cünkü seven sevdiginin gidi$iyle ya$ayacagi aciyi zaten bilir.
Eger bir kere "git" dediysen ve o gittikten sonra aci hissediyorsan bu senin kendi secimindir, sen ona "git" demeyi ba$armi$san gelecek acilarada hazirlikli olmaliydin. Birde "gitme" dedikleri halde yalniz birakilanlari dü$ün..onlar gelecek acilara hazirlikli degillerken, o acilara dayanamayacakken yalniz birakildilar yinede..

Sana nemi tavsiye ederdim bu durumda..? Hic bir $ey, cünkü kelin merhemi olsa kendi ba$ina sürermi$..

Allah sabir ve dayanacak güc versin.. in$allah oda senin yoklugunu hissederde döner..

Konu Seçenekleri
Modları Göster