|
Anket Sonuçlarını Göster: film repliklerinden aşkı sizce en iyi hangisi anlatıyor? |  | |
Nash:Gerçek mantık,sadece aşkın gizemli denklemlerindeDİR Bu gece burda olmamın tek sebebi sensin. Benim varoluş sebebim sensin. (A Beautiful Mind)
|   | 2 | 10,53% | |
Li Mu Bai: Cennete sensiz girmektense sana esir olmuş bir ruh, çevrende süzülen bir hayalet olmayı tercih ederim. (Crouching Tiger Hidden Dragon)
|   | 0 | 0% | |
Tuptim: Eğer aşk bir seçenek olsaydı, bu kadar keskin bir acıyı kim seçerdi (Anna And The King)
|   | 1 | 5,26% | |
`Birbirimiz için yanlış kişiler olduğumuzu söyleme. Ben şöyle görüyorum. Biz başka hiç kimse için doğru kişiler değiliz` (The Cutting Edge)
|   | 1 | 5,26% | |
Harris: Aşkın nerede başlayacağını asla bilemiyoruz, ama nasıl oluyor da ne zaman biteceğini hep anlıyoruz (L. A. Story)
|   | 0 | 0% | |
Asya: Sevgi neydi? Sevgi emekti, sevgi dostça uzanan insan eliydi (Selvi Boylum Al Yazmalım)
|   | 4 | 21,05% | |
Max Abbitt: Gerçek aşk, gerçekten olmadığı yerde asla bulunamaz ve gerçekten olduğu yerde de asla saklanamaz (Kissing A Fool)
|   | 0 | 0% | |
Don Juan:Kutsal nedir, ruh neden yapılmıştır, uğrunda yaşamaya değen nedir, uğrunda ölmeye değen şey nedir? Sadece sevgi (Don Juan)
|   | 0 | 0% | |
W.Parish:Aşk tutkudur takıntıdır onsuz yaşanmazBence sırılsıklam aşık ol, deli gibi sevdiğin ve seni seven birini bul.(Meet Joe)
|   | 0 | 0% | |
IIsa: Öp beni. Bir daha asla öpemiyecekmişsin gibi öp (Casablanca)
|   | 1 | 5,26% | |
Büyük Büyükanne: Aşka tamamen teslim olana dek onun ne olduğunu asla bilemeyeceksin (Fools Rush In)
|   | 3 | 15,79% | |
V: Bir kadını deli etmek için onun bir yerine dokunmanız yeter. Frank Wheeler: Neresi? V: Kalbi (Milk Money)
|   | 0 | 0% | |
Emily: Açıkçası, eğer aptal gibi görünmeyi göze alamıyorsan, aşık olmayı hak etmiyorsundur (A Lot Like Love)
|   | 2 | 10,53% | |
Emily: Açıkçası, eğer aptal gibi görünmeyi göze alamıyorsan, aşık olmayı hak etmiyorsundur (A Lot Like Love)
|   | 0 | 0% | |
Kate: Aşk bir mayın tarlası gibi. Bir adım daha atınca parçalara ayrılıyorsun sonra tekrar toparlanıyorsun ve aptal bir adım daha atıyorsun. (Love &
|   | 4 | 21,05% | |
Eğer sana seni sevdiğimi söylersem sonsuza dek benim olur musun? (Casper)
|   | 1 | 5,26% | |
`Ve ne yazdığını hatırla, başka birini sevmek Tanrı`nın yüzünü görmektir` (Les Miserables)
|   | 0 | 0% |  | | |
05-14-2007, 11:10 AM
|
#1 (permalink)
| | Administrator
Tecrübe Puanı: 80  | film repliklerinden aşkı sizce en iyi hangisi anlatıyor? Aşağıdaki film repliklerinden aşkı sizce en iyi hangisi anlatıyor? |
| | |
05-14-2007, 07:26 PM
|
#2 (permalink)
| | Guest | | Alıntı: | | Büyük Büyükanne: Aşka tamamen teslim olana dek onun ne olduğunu asla bilemeyeceksin (Fools Rush In) | bence : )) | |
| | |
05-16-2007, 12:16 PM
|
#3 (permalink)
| | Senior Member
| aşk bir mayın tarlasıdır
__________________ Benim sözüm DOSTA tatli
DUSMANA kursundur
NAMERTE hancer
MERTE candir
canimiz DOSTA feda
DUSMANA beladir
SEVDAMIZSA YUCEDIR NE ALINIR NEDE SATILIR |
| | |
05-17-2007, 12:11 AM
|
#4 (permalink)
| | Member
Tecrübe Puanı: 6  | Nash...............
/ Noktaların tamamı 10 karakteri tamamlamak içindi 
__________________ İnsan , İsyanla Nisyan arasında gidip gelen sarkaçtır |
| | |
05-17-2007, 03:09 PM
|
#5 (permalink)
| | Senior Member
Tecrübe Puanı: 6  | asl1´isimli üyeden Alıntı
| bence : )) | aynennnnn )
__________________ |
| | |
05-17-2007, 04:40 PM
|
#6 (permalink)
| | Senior Member
Tecrübe Puanı: 7  | Sevgi neydi? Sevgi emekti, sevgi dostça uzanan insan eliydi (Selvi Boylum Al Yazmalım)
__________________ Bilmediğiniz kelimelerin altını çizin derdi öğretmenim. Bunca yıl, bunca yol, bunca hayat ve kitaptan sonra bütün kelimelerin altını çiziyorum, öğretmenim artık izin istiyorum... |
| | |
05-17-2007, 05:12 PM
|
#7 (permalink)
| | Guest | Asya: Sevgi neydi? Sevgi emekti, sevgi dostça uzanan insan eliydi (Selvi Boylum Al Yazmalım) | |
| | |
12-12-2007, 11:14 PM
|
#8 (permalink)
| | user
| Birbirimiz için yanlış kişiler olduğumuzu söyleme. Ben şöyle görüyorum. Biz başka hiç kimse için doğru kişiler değiliz |
| | |
12-13-2007, 07:30 PM
|
#9 (permalink)
| | Senior Member
Tecrübe Puanı: 5  | Eğer sana seni sevdiğimi söylersem sonsuza dek benim olur musun? (Casper)
__________________ Seni gittiğim her yere taşıyorum, sevgili! O yüzden yabancı gözlerde aramıyorum gözlerini. |
| | |
12-13-2007, 07:32 PM
|
#10 (permalink)
| | Senior Member
Tecrübe Puanı: 5  | Sevgi neydi? Sevgi emekti, sevgi dostça uzanan insan eliydi (Selvi Boylum Al Yazmalım)