| Baba Oluyorummmmmmmm!!!:) Bir zamanlar Bu sitenin çok aktif kullanıcısı idim,gitme net ailesinin kurulduğu ilk yıllarda üye olmuş ve çok güzel bir ortam ve arkadaşlıklar kurup güzel zaman geçiriyordum.zamanla kendimi forumdan geri çekmem gerekti ve geçen sene evlendim ve dün sevgili eşim baba olacağımın müjdesiyle eve geldi.
İnanılmaz bir duygu,tarif edilemez bir duygu çok harika mükemmel bir şey bu
İçim içime sığmıyor,dün akşamdan beri kıpır kıpır duramıyorum,işe gitmeden bir şekilde deşarj olmam lazım diye aklıma eski siteme girip bu mutluluğumu paylaşmam lazım dedim.
Ve ben o çapkın yaramaz adam baba oluyorum,inanamıyorum çok büyük bir süpriz oldu bana.
bir zamanlar neydim ve şuan neler hissediyorum.bu haberi aldığımdan beri,daha fazla çalışmalıyım daha ciddi adımlar atmalıyım,bebeğimin geleceğini hazırlamam diye düşünce fırtınası yaşıyorum.
İlkkan abi zerda abla sizinle eskiden çok sohbet ederdik,msnlerde konuşurduk.benim kim olduğumu bilseniz,bu yaramaz çocuk nasil evlendide baba oluyor diye inanamazsınız.
Herkese Sevgi,Huzur dolu bir yaşam dilerim.
Tüm erkekler babalık duygusunu yaşamasını dilerim.
Mükemmel tarifi çok zor,müthiş heyacan dolu bir duygu.