12-06-2007, 04:15 PM
|
#1 (permalink)
| | Administrator
Tecrübe Puanı: 80  | sevgi günlüğü Aşkta sevenlerin yapabilecekleri en önemli yanlış, anıları kirletmektir. O anılar ki, bir şarkının ezgileriyle gözlerimize güneşin batışındaki kızıllık gibi çöker.
Hiç beklemediğimiz zamanlarda ağır bir tokadın etkisiyle sarsılmış gibi bizi bulunduğumuz yerde binlerce kişiye çoğaltıp sonra da yapayalnız bırakır. Gözlerimizi sabit bir noktaya zıpkın gibi sapladığımızda, hayallerin ağırlığıyla bilinmez zamanlar üzre susar kalırız.
Ne kadar acıtsa da aşklar anılarıyla vardır. Ancak o zaman sonsuzluğu kavrayabilen güzellikler üretebiliriz... |
| | |
12-06-2007, 04:18 PM
|
#2 (permalink)
| | Administrator
Tecrübe Puanı: 80  | Sen hep kışını yaşadığım bir hayatın ardından gözlerinle getirdiğin bir baharla kalbimi araladın. Belki hâlâ direndiğimi, seni yalnızlığınla başbaşa bıraktığımı ve...
ınan böyle değil. Sen ikiye bölündün sanki, bir mucize gibi.
Biri; kalbimde olan sen, biri de kendini dışarıda zanneden sen. şimdi düşünüyor ve soruyorum kendime.
Acaba dışarıdaki sen kalbimdeki senle birleşek mi? Yoksa dışarıdaki sen kalbimdeki seni geri mi isteyecek? Acaba isteyecek mi? ıstese verebilecekmiyim?
Ama inan bana
Kalbimdeki sen senin değil.
Benim o.
Bendeki sen senin değil,
ınan bana... |
| | |
12-06-2007, 04:20 PM
|
#3 (permalink)
| | Administrator
Tecrübe Puanı: 80  | Yaralanan bir kuşun kanadını sararlar değil mi? Uzak yolcuların susuzluktan çatlamış dudaklarına bâzan saç telleriyle bir şeyler dorarlar, değil mi? Sen, ne dudaklarımdaki susuluğu sordun. Ne de parmaklarınla kırılmış kanatlarımın yarasını sardın. Sana hayatımın sonuna kadar inkisar edersem, gözlerin gözlerimden bir hesap isteyebilir mi? bilmem ki?... |
| | |
02-26-2008, 07:37 PM
|
#4 (permalink)
| | Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 0  | Ayrılıklar uyandırmalı kör yüreğimi cehennem yangınlarından ölmeden cıktıysa bedenim Artık benim olmalıyım benim yeter yüregimi bir cıft gözün ateşine rehin verdiğim ates artıgı degıldı pusatını dag sesınden alanbir eskiya sevdadır bu kı zulasında taşır kefenini kim bilir eskıyanın saglamlıgını özlemın cıseyle yıkanmıs safak degerını kım hanı elerıne kuslar ınerdı kardan üseyen kuslar üşüyorum ha ac ellerini
03-13-2008, 12:34 AM
|
#5 (permalink)
| | Administrator
Tecrübe Puanı: 80  | Sevgi.
Nasıl ki, önemli bir vitamin ve mineral vücudumuzda eksik olunca bağışıklık sistemimiz bozulur ve bitap düşeriz, işte öyle ruhlarımızın bedeni de sevgisizlik ve ilgisizlik karşısında bitap düşerek, yok olmanın acı ağırlığında ezilir, kaybolur. Ruh deyince sanmayın sakın, sadece insan ruhundan bahsediyoruz. Hayır! Duyumsadığımız her çeşit olgunun, oluşumun, varlığın ruhundan da söz etmekteyiz. Mesela yer ve gök yüzünün, mesela doğa'nın, mesela sanatın, mesela vatanın, mesela kutsallığın, mesela saygının, mesela dostluğun, kardeşliğin ve aşkın. Mesela hayatın, bütünüyle hayatın... "Dünyayı sevgi kurtaracak ve sevmekle başlayacak her şey..." İşte biz de bu anlamlı mesaja katılıyor, "lütfen sevin, dünyamızı kurtarabilmek için" diyor ve diliyoruz. Herkese yürek dolusu sevgilerimizle... |
| | |
03-13-2008, 12:35 AM
|
#6 (permalink)
| | Administrator
Tecrübe Puanı: 80  | Hadi gelin bugün de sevgiden bahsedelim. Sanki ondan bahsedersek, dünyamızı, ülkemizi, insanımızı huzur kaplayacak. Zulüm ve işkence azalacak. Sanki biraz daha iyi hissedeceğiz kendimizi. Sanki biraz daha ısıtacak güneş. Sanki biraz daha parlayacak ay. Sanki mantar gibi çoğalan kötülük terk edecek kalpleri ve beyinleri. Sanki kimse kimseyi incitmeyecek. Kimse kimseye haksızlık yapmayacak. Barış güvercinleri öldürülmeyecek, o köprünün altından kirli sular geçmeyecek ve hiçbir şey için geç olmayacak sanki sevgiden bahsedersek. Aslında bizim arzumuz sizlere sevgiyi düşündürmekti ve hemen akabinde de saç diplerinize kadar hissettirebilmek. Yoksa bahsetmekle olmuyor biliyoruz. Hissettiğini hisset yeter ki... sadece sizden bizlere, bizden sizlere bunu diliyoruz... |
| | |
06-29-2008, 09:52 PM
|
#7 (permalink)
| | Administrator
Tecrübe Puanı: 80  | Gönül bir mısra olur ansızın dökülür kaleme…bazen de iki mısra tercüme olur duygularımıza anlatır seni beni içimizdeki ifade edemedigimiz her şeyi… siz olun gönül bahçenizin size anlattıklarını ifade etmekten,paylaşmaktan korkmayın.... Ağlamaksa ağlamak, gülmekse gülmek, hüzünlenmekse hüzünlenmek, sevmekse sevmek. Çünkü hayat bu küçük ayrıntılarda gizlidir…yüregi güzel arkadaşlarım duygularınızı burada payaşın yada duygularınızı ifade eden mutluluğunuza mutluluk katan yazıları… |
| | |
07-06-2008, 11:21 AM
|
#8 (permalink)
| | Senior Member
Tecrübe Puanı: 11  | yani zerda günlük açacak ben okumayacak.
ilk baştakiden başladım, ikinci için kısmet haftaya |
| | |
08-07-2008, 02:08 PM
|
#9 (permalink)
| | Member
Tecrübe Puanı: 0  | AZ ÖNCE SUSKUNA MSJ ATTIM AMA CEVABINI ALAMDIM SANKİ KAÇAR GİBİ BENDEN NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM AMA BENİ ÇOK ÜZÜYOR YİNE SUSARAK GİDECE AMA BU SEFER GİDERSE BANA DÖNMESİN BU SEFERKALDIRAM DÖNÜŞÜNÜ AMA ONU SEVMEKTEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİM ÇÜNKÜ O BENİM İLK SEVDAM DI "Neden insanlar bukadar acımasız" yoruldum gücüm kalmadı tüketti beni kafam karma karışık ne yapacağımı bilmiyorum ama o aramadan ben aramayacağım artık. |
| | |
08-14-2008, 09:28 PM
|
#10 (permalink)
| | Administrator
Tecrübe Puanı: 80  | Bir çiçek olmaktır dostluk , gökkuşağı renginde kaybolmalı insan derinliğinde. Bir bulut olmaktır dostluk, karanlıkları yırtarcasına beyaz, uçmalı sonsuzluğa kış yaz. Bir kahkahadır dostluk, acılara git dercesine, geleceğin gizemini yok edercesine... Ve bir kalp olmaktır dostluk; dostu için her şeyi göze alan hayat ırmağında sabırla akan. Biz seninle bir kalp olduk. Öyle bir kalp olduk ki sana bakınca kendimi gördüm. Tıpkı bir elmanın iki yarısı gibi... Her konuda tamamen aynı olduğumuz gibi, bazen bir bakış yetti neler hissettiğimizi anlatmamıza, bazen sıcacık bir gülümseme yetti o üşüyen ruhumuzu ısıtmamıza. Belki yüreğimizdeki acıyı paylaşmaktı dostluk, belki üzüldüğümüzde sıcak bir kucaktı, belki de karnımız ağrıyana kadar gülmekti. Bence her şeydi dostluk.Yaşamak, sevmek, öğrenmek... İşte ben sende bunları buldum.. |
| | | | Konu Seçenekleri | | | | Modları Göster | Normal Mod |