LinkBack Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 02-28-2011, 07:10 PM   #21 (permalink)
*YaGMuR*

Yağmur Tanesi - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 36 Yağmur Tanesi has a reputation beyond reputeYağmur Tanesi has a reputation beyond reputeYağmur Tanesi has a reputation beyond reputeYağmur Tanesi has a reputation beyond reputeYağmur Tanesi has a reputation beyond reputeYağmur Tanesi has a reputation beyond reputeYağmur Tanesi has a reputation beyond reputeYağmur Tanesi has a reputation beyond reputeYağmur Tanesi has a reputation beyond reputeYağmur Tanesi has a reputation beyond reputeYağmur Tanesi has a reputation beyond repute

Sevgi gerçekten şu hayatta en değerli belki en yüce duygu.Sevgi bir çok şeyin çözümü,çözümü olamadığı şeylere karşıysa insanın tutunabileceği en güçlü dal.Ah bir de gerçeğini bulmak kolay olsaydı...İmitasyon sevgilerle yanıla yanıla ümidi kesmiyormuyuz birçoğumuz ?...İşte bu! dediğimiz ne sevgiler aslında sevgisizlik çölünün birer serabı olmakta ileri gidemiyor hayatımızda.

Yine de sevginin nelere değer olduğunu biliyorum.Ne kadar güçlü olduğunu biliyorum.Sevgiyi bulamasak da şu geçici dünyada,ümidi kesmiş olsak ta bizi bulmayacağından;sevginin ne olduğunu biliyorum ya diyorum kendi kendime.O'nu gerçekten tanıyorum ya diyorum.Bu bile yetiyor gizlice gülümsememe...Bu bile mutlu bir rüzgar olup esiyor ferah ferah yüreğime ....

Sevgi dolu yüreğine sağlık Zerd@...
Eski 02-28-2011, 07:32 PM   #22 (permalink)
Administrator

**zerd@** - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 80 **zerd@** isimli üye tecrübe puanını kapatmıştır.
**zerd@** - ICQ üzerinden Mesaj gönder
Yağmur Tanesi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sevgi gerçekten şu hayatta en değerli belki en yüce duygu.Sevgi bir çok şeyin çözümü,çözümü olamadığı şeylere karşıysa insanın tutunabileceği en güçlü dal.Ah bir de gerçeğini bulmak kolay olsaydı...İmitasyon sevgilerle yanıla yanıla ümidi kesmiyormuyuz birçoğumuz ?...İşte bu! dediğimiz ne sevgiler aslında sevgisizlik çölünün birer serabı olmakta ileri gidemiyor hayatımızda.

Yine de sevginin nelere değer olduğunu biliyorum.Ne kadar güçlü olduğunu biliyorum.Sevgiyi bulamasak da şu geçici dünyada,ümidi kesmiş olsak ta bizi bulmayacağından;sevginin ne olduğunu biliyorum ya diyorum kendi kendime.O'nu gerçekten tanıyorum ya diyorum.Bu bile yetiyor gizlice gülümsememe...Bu bile mutlu bir rüzgar olup esiyor ferah ferah yüreğime ....

Sevgi dolu yüreğine sağlık Zerd@...

sevgiyi ne güzel anlatmışsın..ellerine sağlık..
bende teşekkür ederim bu güzel paylaşım için...yüreğine sağlık...

**zerd@** is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 03-17-2011, 12:06 PM   #23 (permalink)
Yeni Üye

Tecrübe Puanı: 0 sivridillikiz is on a distinguished road
Bizi geçmişte yaşamaya hapseden yenilgilerimizin toplamı olmamalı aşk. Her defasında dünyaya yeniden gelmişcesine sevebilmeliyiz. Bizim kanadımızı kırmak isteyenler olduysa bile, yeniden uçabildiğimizi öncelikle kendimize gösterebilmeliyiz. Eğer aşkımızı hak etmeyenler üzerinde harcadıysak bunun sorumlusunun tüm insanlık değil, kendimiz olduğunu bilmeliyiz. Kimse için iyi niyetimizden, anlayış ve sevecenliğimizden vaz geçmemeliyiz.
sivridillikiz is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 02-01-2012, 11:01 AM   #24 (permalink)
Administrator

**zerd@** - ait Avatar

Varlığımı Hakedenleri Hayatıma DAHİL ETMEYİ
Haketmeyenlere HOŞÇAKAL Demeyi,
Bu Uzun Yolda Yalnız Ama BAŞIM DİK YÜRÜMEYİ Öğrendim

Eski 04-03-2012, 11:22 AM   #25 (permalink)
Administrator

**zerd@** - ait Avatar

Baharda çiçek açar,görmesini isterim çocukların..Koklamasını isterim doya doya..Ama özgür iseler..Gülmelerini isterim cıvıl cıvıl,şakalaşmalarını birbirleriyle..Tabi mutlu iseler..harika nağmeler dinlesinler kol kola..Şarkılar söylesinler neşe ile..Tabi huzurlu iseler..Oyunlar oynasınlar el ele..Arkadaşları olsun bol bol..Dostları olsun hayvanlar,onlarla yemeklerini paylaşsınlar..Ama engellenmezlerse..Okusunlar her şeyi,beyinleri örtülmeden..Düşünsünler ne varsa..

AMA KORKMADAN....

Böyle bir dünyayı onlara bırakamıyorsak..Bakmasınlar yüzümüze..

alıntı..

Konu Seçenekleri
Modları Göster